Τα γενέθλια της Meghan Markle και η ενδεχόμενη σημασία τους για επανένωση με τους Royals

Τα γενέθλια της Meghan Markle και η ενδεχόμενη σημασία τους για επανένωση με τους Royals
Copyright 2020 The Associated Press. All rights reserved

Η Meghan Markle έγινε 42 ετών, τα γιόρτασε με την οικογένειά της, αλλά υπάρχει ένα υποβόσκον μήνυμα.

Τι κι αν έχουν περάσει τρία σχεδόν χρόνια από την ημέρα του πολύκροτου "διαζυγίου" τους με το βρετανικό παλάτι και τα του Ηνωμένου Βασιλείου το 2020; Οι Harry και Meghan Markle έχουν αποδειχθεί "πολύ σκληροί για να πεθάνουν" ταράζοντας συνεχώς τα media-κά νερά, φροντίζοντας να τροφοδοτούν συνεχώς με νέο drama τις πλατφόρμες.

Είτε μέσω ντοκιμαντέρ στο Netflix, είτε μέσω αυτοβιογραφικών βιβλίων είτε μέσω τηλεοπτικών συνεντεύξεων, βρίσκουν πάντα τον τρόπο να στρέψουν τους προβολείς επάνω τους και να απασχολήσουν το διεθνές κοινό που διψά για βασιλικά gossip.

Οι διακοπές της Meghan Markle στην Ύδρα μας έδειξαν πόσο λάτρεψε την Ελλάδα

Τα γενέθλια της Meghan Markle και το μήνυμα

Αφορμή αυτήν τη φορά για να γίνουν και πάλι αντικείμενο συζήτησης, στάθηκαν τα γενέθλια της Meghan Markle, η οποία και έσβησε τα 42 κεράκια την Παρασκευή 4 Αυγούστου. Η δούκισσα του Sussex γιόρτασε λοιπόν την ημέρα αυτή με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά τους, Archie και Lilibet, αλλά τα διεθνή media κάνουν λόγο για πιθανό υποβόσκον μήνυμα που αγνοούμε. Ποιο είναι αυτό; Η επανένωση με τους βασιλικούς τους συγγενείς. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε στο Mirror.co.uk μια ειδικός στα των royals που γνωρίζει εκ των έσω πρόσωπα και καταστάσεις.

https://www.instagram.com/p/Cvc7HAjIOsI/

Να θυμίσουμε λοιπόν στο σημείο αυτό ότι οι σχέσεις του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια παραμένουν ψυχρές, καθώς η μεν Meghan Markle δεν παρέστη καν στην στέψη του βασιλιά Καρόλου μερικούς μήνες πριν, ενώ ο Harry εξακολουθεί να βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον μεγαλύτερο αδελφό του, πρίγκιπα William.

https://www.instagram.com/p/Cr5oHpAMuOF/

Η τελευταία φορά που η 42χρονη δούκισσα του Sussex μάλιστα επισκέφθηκε το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν πέρυσι, όταν πέθανε η εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ. Είχε δώσει το παρών τόσο στις τελετές, όσο και στην κηδεία της, αλλά έκτοτε δεν έχει επιστρέψει στα πάτρια εδάφη του συζύγου της.

https://www.instagram.com/p/CuXSyRls3O2/

Ενώ λοιπόν οι σχέσεις μεταξύ των συγγενών και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού παραμένουν δύσκολες, η Tessa Dunlop, βασιλική εμπειρογνώμονας, ιστορικός και συγγραφέας του βιβλίου Elizabeth and Philip, The Story of young love, marriage and monarchy, ισχυρίζεται ότι τα γενέθλια της Meghan θα μπορούσαν να αποδειχθούν ένα πιθανό σημείο καμπής.

Harry και Meghan αποκαλύπτουν τον κίνδυνο που θα αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους στο μέλλον

Μιλώντας στο Mirror είπε: "Μπορούμε να είμαστε αρκετά σίγουροι ότι η βασιλική Βρετανική οικογένεια θα μείνει μακριά. Ακόμη και στα 38α γενέθλιά της (τα τελευταία της Meghan ως επίσημο μέλος της βασιλικής οικογένειας), το ζευγάρι απομονώθηκε στο Frogmore Cottage, προφανώς επηρεασμένο και από την κριτική για ένα επιδεικτικό baby shower στην Νέα Υόρκη και παλεύοντας με τη ζωή ως εργαζόμενοι βασιλείς. Αναμείνατε ενθουσιαστικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο από τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας όσο και από τον βασιλιά και τη βασίλισσα. Πέρυσι και τα δύο ζευγάρια γιόρτασαν την ημέρα της Meghan με φωτογραφίες της Δούκισσας στο Platinum Jubilee".

Τι θα μπορούσε λοιπόν να κάνει στην πραγματικότητα η Meghan τη μεγάλη της μέρα; Η Tessa πρoσέθεσε: "Τα γενέθλια είναι μια λαμπρή ευκαιρία για επαναφορά. Προβλέπω ότι η Meghan θα χρησιμοποιήσει τα 42α γενέθλιά της για να κάνει έναν απολογισμό και να προσβλέπει σε έργα λιγότερο προσωπικά και πρωτοσέλιδα λιγότερο σκληρά. Μπορεί να προτιμήσει μια βραδιά με τον πρίγκιπά της για να δείξει ότι όλα είναι εντάξει στο μέτωπο του σπιτιού, ή ίσως επιλέξουν μια βόλτα στο αγαπημένο τους εστιατόριο σούσι στο Montecito με μια παρέα διάσημων φίλων."

Και με τον Σεπτέμβριο του 2024 να είναι τα 40ά γενέθλια του Harry, η Tessa αναρωτήθηκε επίσης αν αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξομάλυνση των βασιλικών σχέσεων. "Ξέρουμε ότι ο Harry νοσταλγεί τα μεγάλα τρελά γεύματα στο παλάτι - μας το είπε στη σειρά τους στο Netflix - αλλά το Balmoral, όπου οι βασιλικοί θα συγκεντρωθούν αργότερα αυτό το καλοκαίρι, είναι εδώ και καιρό προβληματικό για τον πρίγκιπα. Του θυμίζει πάρα πολύ την απώλεια της μακαρίτισσας μητέρας του και έγινε πιο περίπλοκο όταν πέθανε η βασίλισσα και η Meghan δεν ήταν ευπρόσδεκτη."

Παρόλα αυτά, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι προβλέψεις αυτές μέχρι τώρα δεν έχουν επιβεβαιωθεί με κάποιον τρόπο, αφού η βασιλική οικογένεια φάνηκε να αγνοεί δημοσίως τα γενέθλια της Meghan Markle. Ειδικότερα, δεν της ευχήθηκαν με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως τα προηγούμενα χρόνια, όταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας εύχονταν στη δούκισσα χρόνια πολλά στις 9 το πρωί.

https://www.instagram.com/p/CsCB_UvsIy7/

Φέτος, κανένα μήνυμα δεν έχει αναρτηθεί στους λογαριασμούς του William και της Kate στο Twitter ή στο Instagram, ούτε υπήρξε κάτι από τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της βασιλικής οικογένειας δεν έχουν επίσης ανεβάσει τίποτα προς τιμήν της Meghan.

Αντ' αυτού, ο William και η Kate μπήκαν στο Twitter για να μοιραστούν τα συγχαρητήριά τους, καθώς η ομάδα πίσω από τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ Rhino Man ανακοίνωσε ότι είναι υποψήφια για βραβείο. Το ζευγάρι έγραψε: "Συγχαρητήρια στην ομάδα RHINO MAN! Μια τόσο σημαντική ιστορία που αφηγούνται, είναι υπέροχο να βλέπουμε να αναγνωρίζεται."