Οι διακοπές της Meghan Markle στην Ύδρα μας έδειξαν πόσο λάτρεψε την Ελλάδα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Οι διακοπές της Meghan Markle στην Ύδρα μας έδειξαν πόσο λάτρεψε την Ελλάδα

Η Μeghan Markle έχει σήμερα γενέθλια κι εμείς θυμηθήκαμε τις ιδιαίτερες διακοπές της στην Ύδρα το 2016 προτού η ίδια φανταστεί πώς θα είναι η ζωή της μετά το γάμο της με έναν Πρίγκιπα.

Η Meghan Markle έχει σήμερα γενέθλια και θα σβήσει 42 κεράκια. Αν κι εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορούν στα μέσα φήμες πως η σχέση της με τον Πρίγκιπα Harry είναι τεταμένη, σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, οι δυο τους γιόρτασαν τα γενέθλιά της από την παραμονή τους με ένα ρομαντικό γεύμα σε εστιατόριο στο Montecito, την περιοχή όπου θα συνεχίσουν να μένουν για λίγο διάστημα ακόμα, μιας και το ζευγάρι ακούγεται πως ψάχνει να βρει νέο σπίτι για λόγους μεγαλύτερης ασφάλειας.

Μετακόμιση - εξπρές για Meghan και Harry λίγο πριν τα γενέθλια της Markle

Η ίδια, θα έλεγε κανείς πως δεν θα μπορούσε να φανταστεί ίσως ούτε στα όνειρά της ότι από την «Rachel Zane» του «Suits», θα γινόταν Δούκισσα του Sussex και από Δούκισσα του Sussex θα ήταν η πιο περιζήτητη ομιλήτρια για θέματα γυναικείας χειραφέτησης και φυλετικής ισότητας.

Κι όμως, η Meghan Markle κατάφερε με τον χαρακτήρα της, το background, ακόμα και το στυλ της να ξεχωρίσει και να μην είναι άλλη μία σύζυγος ενός Πρίγκιπα. Άλλωστε, η απόφασή της να αφήσει τη βασιλική αυλή, με τον Πρίγκιπα Harry να την ακολουθεί, μπορεί να ήταν μια πρωτόγνωρη κίνηση στα χρονικά της σύγχρονης μοναρχίας και των θεσμών, απέδειξε όμως πως δεν αρκούν τα βασιλικά προνόμια για να είναι κάποιος ευτυχισμένος.

Οι διακοπές στην Ύδρα

Με αφορμή, ωστόσο τα γενέθλιά της, εμείς θυμηθήκαμε τις ξέγνοιαστες διακοπές της Meghan Μarkle στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Ύδρα τον Ιούλιο του 2016, όταν η ίδια ακόμα δεν μπορούσε να φανταστεί πώς θα έμοιαζε η ζωή της σήμερα.

Όπως είχε γράψει η ίδια στο blog της thetig.meghanpedia.com επέλεξε την Ύδρα εκείνη τη χρονιά για να κάνει τo bachelorette πάρτι της φίλης της Linds. Η Meghan Markle ήθελε να οργανώσει κάτι διαφορετικό για την κουμπάρα της γι' αυτό επέλεξε το συγκεκριμένο νησί, το οποίο θα ήταν εύκολα προσβάσιμο, αφού από την Αθήνα απέχει μόλις δύο ώρες. Η δε φίλη της επειδή βρισκόταν στο Λονδίνο κι έτσι δεν θα ήταν πρόβλημα το να βρεθεί για ένα Σαββατοκύριακο στη χώρα μας.

Greece-Sidebar1-276x276-1.jpg

Στην Meghan Markle έκανε εντύπωση ο ήρεμος ρυθμός ζωής στο συγκεκριμένο νησί μιας και η ζωή της, όπως και των περισσοτέρων, ήδη ακολουθούσε πιο γρήγορους ρυθμούς.

Μάλιστα πρότεινε το νησί της Ύδρας, αν κάποιος θέλει μια ήρεμη και γαλήνια απόδραση, ακόμα και για ένα Σαββατοκύριακο, αφού αν και δεν υπάρχουν πολλές δραστηριότητες να κάνει κάποιος, μια βόλτα στο κέντρο της πόλης, το παραδοσιακό φαγητό κι ένα ποτήρι ούζο ήταν όλα αυτά που θα έκαναν τον οποιοδήποτε ευτυχισμένο σύμφωνα με την ίδια.

Αν δεις και τις φωτογραφίες που ακολουθούν στην gallery θα δεις πόσο ξέγνοιαστη ήταν αυτή η απόδραση για εκείνη και τις φίλες της:

Πηγή φωτογραφιών από την Ύδρα: thetig.meghanpedia.com