Harry και Meghan αποκαλύπτουν τον κίνδυνο που θα αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους στο μέλλον

Harry και Meghan αποκαλύπτουν τον κίνδυνο που θα αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους στο μέλλον

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Η καμπάνια μίσους που πιστεύουν ότι δέχονται στην Αμερική και η  νέα εμφάνιση εν μέσω διακοπών για τον Ηarry και την Meghan από τον κήπο του σπιτιού τους στο Μοντεσίτο. 

Οι Sussexes βρίσκονται προς το παρόν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια και όχι σε κάποιο καλοκαιρινό θέρετρο για να κάνουν τις διακοπές με τα παιδιά τους, Archie και Lilibet. Και μετά από καιρό ο Harry και η Meghan έκαναν μία διαδικτυακή εμφάνιση από τον κήπο της βίλας τους για να μας μιλήσουν για τον κίνδυνο που θα αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους στο μέλλον.

Την ίδια στιγμή που κυκλοφορούν φήμες για τη δυσαρέσκειά τους και την πεποίθησή τους πως έχουν πέσει θύματα νέας καμπάνιας μίσους, επειδή το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix δεν ήταν στα υποψήφια για ΕΜΜΥ.

Η νέα πρωτοβουλία για να σώσουν τα παιδιά τους

Μία πολύ ήρεμη περίοδο βιώνουν ο Harry και η Meghan και βρίσκονται ακόμη στην Καλιφόρνια προφανώς λόγω και των γενεθλίων της Meghan στις 4 Αυγούστου και το πάρτι που θα διοργανωθεί. Η δούκισσα θα κλείσει φέτος τα 42 της χρόνια και θα γιορτάσει σε στενό κύκλο, σύμφωνα με τις τελευταίες της πληροφορίες.

Στα επαγγελματικά τους, επίσης βιώνουν, με μόνη αυτή τη στιγμή ενασχόλησή τους το ίδρυμα Archwell και τις φιλανθρωπικές τους δραστηριότητες. Εδώ και μερικές μέρες όμως έχουν λάβει μέρος σε μία νέα εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την τεχνολογία που απευθύνεται κυρίως σε μικρότερης ηλικίας άτομα.

Μετακόμιση - εξπρές για Meghan και Harry λίγο πριν τα γενέθλια της Markle

Μία ομάδα εφήβων που ασχολείται με την νέα υπεύθυνη τεχνολογία του μέλλοντος όπως την ονόμασαν, είναι στο επίκεντρο με τον Harry και την Meghan ως μέλη του Yout Power Fund να υποστηρίζουν τη προσπάθεια. Μάλιστα από τον κήπο του Μοντεσίτο, έκαναν βιντεοκλήσεις - έκπληξη στα μέλη του Ιδρύματος για να τους εμψυχώσουν.

Ο Harry δήλωσε πως: «Σας ευχαριστούμε για ό,τι κάνετε. Είμαστε ευγνώμονες, ειδικά τα παιδιά μας», αλλά πριν από λίγες ημέρες είχε μιλήσει και για τον κίνδυνο που θα αντιμετωπίσουν στο μέλλον τα παιδιά του.

Σε μία ημερίδα που έγινε για το ίδιο θέμα, αναφέρθηκε στους κινδύνους του διαδικτύου, αν και τα παιδιά του είναι πολύ μικρά για να κατανοήσουν ακόμη αυτά τα θέματα και δεν έχουν ξεκινήσει σχολείο για να εξοικειωθούν με την τεχνολογία.

Και όπως είπε: «Τα παιδιά μου είναι πολύ μικρά για να έχουν εμπειρία από τον online κόσμο μας και εύχομαι να μη ζήσουν αυτή την εμπειρία όπως είναι σήμερα. Κανένα παιδί δεν πρέπει. Είναι ακόμη τα παιδιά μου στην ηλικία της αθωότητας. Μερικές φορές αισθάνομαι πως πρέπει να κάνω τα πάντα για να τα κρατήσω μακριά από τους κινδύνους και τις αυτά που θα τους κάνουν κακό. Η γυναίκα μου και εγώ σκεφτόμαστε πως η νέα γενιά θα μεγαλώσει σε έναν κόσμο που θα μας συμπεριφέρονται ως digital πειράματα».

https://www.instagram.com/p/CivKElktOxF/

Την ίδια στιγμή με την νέα τους εμφάνιση, υπήρξαν και νέα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως το ζευγάρι θεωρεί πως υπήρχει και στην Αμερική, υποκινούμενη εκστρατεία εναντίον τους, αφού το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, δεν πήρε υποψηφιότητα Emmy, την ίδια στιγμή που δεν προχώρησε και η συμφωνία με το Spotify.

Προφανώς το ζευγάρι «φαντάζεται» και νέους εχθρούς πέραν του Ατλαντικού.