Διαζύγιο για Τατιάνα Μπλάτνικ - Νικόλαο Γλύξμπουργκ μετά από 14 χρόνια γάμου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Διαζύγιο για Τατιάνα Μπλάτνικ - Νικόλαο Γλύξμπουργκ μετά από 14 χρόνια γάμου

Χωριστούς δρόμους μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να πάρουν ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ και η Τατιάνα Μπλάτνικ. Οι πρόσφατες τρυφερές δηλώσεις και η επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου. 

Μια απρόσμενη ανακοίνωση έκανε πριν από μερικές ώρες η οικογένεια Γλύξμπουργκ, εξηγώντας την απόφαση του Νικόλαου και της συζύγου του, Τatiana Blatnik να πάρουν διαζύγιο μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας.

Το πρώην ζευγάρι είχε επιλέξει την Ελλάδα για βάση του τα τελευταία 10 χρόνια και κυκλοφορούσαν συχνά στο κέντρο της Αθήνας, συνομιλώντας με τον κόσμο που έσπευδε να τους χαιρετήσει.

https://www.instagram.com/p/C1PdaJdtpkA/

Οι νέες photos της Tatiana Blatnik αποδεικνύουν πως βρήκε τον retreat παράδεισό της στον Μυστρά

Η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας

Η οικογένεια Γλύξμπουργκ κοινοποίησε την είδηση στον Τύπο με την επίσημη ανακοίνωση να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας. Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος».

https://www.instagram.com/p/Cdbell9uFR1/

Πριν από λίγες ώρες, το πρωί της Παρασκευής (19/04), η Tatiana Blatnik απόλαυσε τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας και επισκέφθηκε εκκλησία στο Λυκαβηττό.

tatiana2.jpg

Νωρίτερα η ίδια βρέθηκε σε λαϊκή αγορά και μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

tatiana1.jpg

H Tatiana Blatnik γιόρτασε τα γενέθλια της μαμάς της με ένα post που φανερώνει τι νιώθει για εκείνη

H αγάπη της Tatiana Blatnik για την Ελλάδα

Μιλώντας στον Άρη Καβατζίκη και την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» η Τατιάνα Μπλάτνικ είχε αναφέρει για τη ζωή στην Ελλάδα: «Μετά από οκτώ χρονιά που ζω εδώ, είναι η πρώτη φορά που πιστεύω πως η Ελλάδα είναι πραγματικά το σπίτι μου». Απολαμβάνω τα απλά πράγματα στη Ελλάδα, όπως το να πάω στο μανάβικο το οποίο αγαπώ γιατί μαγειρεύω. Μου πήρε πολύ καιρό να συνηθίσω να τρώω αργά βραδινό στην Ελλάδα, αλλά τώρα έχω προσαρμοστεί στα περισσότερα πράγματα. Μαγειρεύω, καθαρίζω, ξεφλουδίζω καρότα και πατάτες, βγάζω βόλτα το σκύλο, περπατάω στη φύση, μεριμνώ για τα υδραυλικά που δεν δουλεύουν όπως όλοι. Εάν θεωρούσα ότι είμαι όμορφη, ευκατάστατη, πριγκίπισσα και ότι όλα είναι τέλεια, δεν θα καθόμουν εδώ να συζητάω για όλα αυτά τα θέματα».

Πηγή κεντρικής: tatianablatnik