Η Μπαλατσινού απαθανάτισε τη νέα περιπέτεια του μικρού Κικίλια & το top σχόλιο έκανε η Κωνσταντάκη

Η Μπαλατσινού απαθανάτισε τη νέα περιπέτεια του μικρού Κικίλια & το top σχόλιο έκανε η Κωνσταντάκη

H Μαρία Κωνσταντάκη είναι πολύ στενή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού και έκανε ένα επικό σχόλιο για τον μικρό Κικίλια.

Λίγο πριν το τέλος του 2023, η Τζένη Μπαλατσινού, μαζί με τον μικρότερο γιο και καρπό του έρωτά της με τον υπουργο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, έκανε μία μικρή απόδραση στην Οιτή, θέλοντας να χαλαρώσει.

Το πρωί του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram δύο φωτογραφίες από την όμορφη εκδρομή.

Στην πρώτη από αυτές πρωταγωνιστής ειναι ο μικρός Παναγιώτης, ο οποίος απολάμβανε το πικ-νικ του συντροφιά με ένα κορίτσι. Στη δεύτερη εικόνα, η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε να μας δείξει την θέα.

https://www.instagram.com/p/C1ebbtfoYWC/

Η αλήθεια είναι η Μπαλατσινού έχει αναρτήσει πολλές φορές εικόνες με τον μικρό της ξανθό άγγελο. Αυτό, ωστόσο, που είναι αξιοσημείωτο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το επικό σχόλιο της Μαρίας Κωνσταντάκη. Η ηθοποιός διατηρώντας το χιούμορ που την χαρακτηρίζει έγραψε κάτω από την ανάρτηση «Αααα βλέπω και girlfriend», κάνοντας μας όλους να χαμογελάσουμε.

Stigmiotypo-o8onhs-2023-12-30-163927.png

Η φιλία της Τζένης Μπαλατσινού με την Μαρία Κωνσταντάκη

H Μαρία Κωνσταντάκη είναι πολύ στενή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού, γεγονός που αποδείχτηκε και στον γάμο της, αφού η ηθοποιός ήταν ανάμεσα στους λίγους καλεσμένους.

Εκτός αυτού, όμως, οι δυο τους έχουν κάνει αρκετές φορές διακοπές μαζί και όποτε βρίσκουν χρόνο θέλουν να βλέπουν η μία την άλλη.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Happy Day, η Μαρία Κωνσταντάκη είχε κάνει φανερό πόσο δεμένη είναι με την Τζένη Μπαλατσινού, λέγοντας αναφερόμενη στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η φίλη της στην εγκυμοσύνη:

«Όταν ένας δικός σου άνθρωπος φτάνει τόσο κοντά στο κίνδυνο, όπως η Τζένη στη γέννα, είναι πολύ στενάχωρο. Έμαθα για την περιπέτειά της, όταν είχε διαφύγει τον κίνδυνο. Ανακουφίστηκα. Η Τζένη είναι μαχήτρια, είναι πολύ καλά και το μωρό καταπληκτικό».