Η Τζένη Μπαλατσινού έχει γενέθλια & ο Βασίλης Κικίλιας βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει την αγάπη του

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει γενέθλια & ο Βασίλης Κικίλιας βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει την αγάπη του

Κάθε γιορτή φαίνεται να είναι μία ευκαιρία για δημόσιο «σ' αγαπώ» στην περίπτωση της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια.

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα 2 Νοεμβρίου η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία κλείνει τα 53 και ο σύζυγός της και υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας θέλησε να της ευχηθεί χρόνια πολλά από νωρίς το πρωί, με μία γλυκιά ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός και πρώην αθλητής ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία η σύζυγός του είναι ξαπλωμένη στο γρασίδι με ένα floral φόρεμα και παίζει με τον γιο τους, τον οποίο κρατά ψηλά με τα χέρια της.

https://www.instagram.com/p/CzIqA1UMNBg/

Ο περήφανος σύζυγος και πατέρας γράφει κάτω από την φωτογραφία «Χρόνια πολλά μαμά μας», με τους θαυμαστές του ζευγαριού να σπεύδουν στα σχόλια για να ευχηθούν και εκείνοι με τη σειρά τους χρόνια πολλά.

Με τη σειρά της, η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε στην τρυφερή ανάρτηση με τρεις καρδιές.

396480446_741665917785114_7467787014159240651_n.jpg

Κάθε γιορτή μία ευκαιρία για δημόσιο «σ' αγαπώ»

Αυτή, φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βασίλης Κικίλιας εκφράζει δημόσια την αγάπη του για την γυναίκα του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα περσινά της γενέθλια. Τότε, ο Βασίλης Κικίλιας είχε και πάλι κάνει μία ανάρτηση, στην οποία οι δυο τους ήταν αγκαλιά και χαμογελούσαν. Στην περιγραφή εκείνου του post, ο υπουργός είχε γράψει «Χρόνια πολλά Τζενάκι μου γλυκό! Στα εύκολα και στα δύσκολα πάντα μαζί».

https://www.instagram.com/p/CkdIpG8MJhm/

Και εκείνη, όμως, εκφράζει δημόσια την τρυφερότητά της απέναντί του σε γιορτές και γενέθλια. Σε μία από αυτές τις αναρτήσεις, η Τζένη Μπαλαυτσινού έγραψε «Χρόνια πολλά μωρό μου! Να είσαι δυνατός, υγιής, και να μπορείς να προσφέρεις πάντα»!

https://www.instagram.com/p/CAMkR94DBBV/

Φέτος στη γιορτή του πατέρα, η Τζένη Μπαλατσινού είχε ανεβάσει εκείνον και τον γιο τους, Παναγιώτη- Αντώνιο, γράφοντας «Χρόνια Πολλά μπαμπά μας @vkikilias Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες»!

https://www.instagram.com/p/Ctn_wMdLNKv/

Ο Κικίλιας junior ποζάρει μπροστά από Εύζωνες ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και εύχεται «Χρόνια Πολλά»

Η Τζένη Μπαλατσινού για τη μητρότητα στα 50

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μία γυναίκα που κρατά χαμηλό προφίλ και δεν επιθυμεί να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Ταυτόχρονα, όμως, είναι και ένας άνθρωπος που δεν αφήνει την κοινωνία να καθορίζει της επιλογές της και να ορίζει τι είναι σωστό και τι όχι για την ευτυχία της.

Για τον θέμα της μητρότητας στα 50 είχε αναφερθεί εκτενέστατα σε προηγούμενη συνέντευξή της, θέλοντας να απευθυνθεί στις γυναίκες που σκέφτονται τη μητρότητα, λέγοντας: «Να νιώσει ότι είναι έτοιμη, ότι ήρθε η στιγμή. Μπορεί να κάνει παιδί στα 20 μπορεί και στα 50. Μπορεί να θέλει να συμπορεύεται με έναν σύντροφο χωρίς παιδί ή να αποκτήσει παιδί χωρίς σύντροφο. Η ευθύνη του να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί είναι πολύ μεγάλη και, όταν μία γυναίκα το νιώθει συνειδητά αυτό, είναι καταλυτικό για οποιαδήποτε φοβία. Δε χρειάζεται κάτι άλλο. Δεν ορίζουν πλέον οι επιταγές της κοινωνίας αν και πότε θα κάνει μία γυναίκα παιδί», είπε η Μπαλατσινού.