Αυτή η μπίρα έχει τις λιγότερες θερμίδες, το λιγότερο αλκοόλ και όλη τη γεύση

Αυτή η μπίρα έχει τις λιγότερες θερμίδες, το λιγότερο αλκοόλ και όλη τη γεύση

Μπορεί να μην το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμη, αλλά η Άνοιξη είναι εδώ και το καλοκαίρι βρίσκεται προ των Πυλών. Τι σημαίνει αυτό; Ότι σε δύο μήνες (μπορεί και λιγότερο) θα αρχίσεις τα μπάνια, την ηλιοθεραπεία, τα καλοκαιρινά πάρτι και τις βόλτες στην όμορφη καλοκαιρινή πόλη σου.

Γιατί στα γράφουμε όλα αυτά; Διότι ξέρουμε ότι ανησυχείς… λιγάκι για τη σιλουέτα σου και την ίδια ώρα δεν είσαι διατεθειμένη να στερηθείς τίποτα. Πώς να πεις, άλλωστε, «όχι» σε μια απολαυστική, παγωμένη Heineken κάτω από τον «καυτό» ήλιο; Απλά δεν γίνεται!

Είναι γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της Άνοιξης και κυρίως του Καλοκαιριού, καταναλώνουμε συνήθως περισσότερο αλκοόλ και η μπίρα είναι η καλύτερη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε. Γιατί; Διότι, μεταξύ άλλων, κάνει καλό στην υγεία μας (…με μέτρο φυσικά). Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τους ειδικούς, η μπίρα μπορεί να σου χαρίσει πιο δυνατά οστά, να περιορίσει την πνευματική εξασθένηση του εγκεφάλου σου, να μειώσει την αρτηριακή πίεση, να κάνει καλό στα νεφρά σου, ενώ την ίδια ώρα είναι πηγή φυτικών ινών και βοηθά και στη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης! Τι άλλο να ζητήσεις, δηλαδή;

fgrgre

Λιγότερες θερμίδες, λιγότερο αλκοόλ, όλη η γεύση

Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν μάθαινες ότι τώρα μπορείς να έχεις όλη την υπέροχη γεύση της μπίρας, αλλά με λιγότερες θερμίδες και αλκοόλ. Ναι, η νέα Heineken LIGHT -η πρώτη γευστική καινοτομία της Heineken από το 1981- ήρθε στην ελληνική αγορά για να σε βγάλει από τον προβληματισμό. Πρόκειται για μια απολαυστική μπίρα που συνδυάζει πλούσια γεύση με λιγότερες θερμίδες και λιγότερο αλκοόλ και απευθύνεται σε σένα, που τα θέλεις όλα (και καλά κάνεις)!

jyytui

Μια μπίρα για εσένα που τα θέλεις όλα!

Πράγματι, η αλήθεια είναι ότι θέλεις να τα κάνεις και να τα συνδυάζεις ΟΛΑ κάθε μέρα! Τι εννοούμε; Ότι μετά το γραφείο, θέλεις να πηγαίνεις στο γυμναστήριο και αμέσως μετά να τρέχεις να βρεις τις φίλες σου για να πιείτε μια μπίρα και να δροσιστείτε. Στο ενδιάμεσο, όμως, μπορεί να περάσεις μια βόλτα από κάποια gallery ή έναν πολυχώρο για να δεις μια έκθεση.

liu89

Για αυτόν τον λόγο δημιουργήθηκε η νέα δροσερή και ελαφριά Heineken LIGHT. Με μόνο 86 θερμίδες και 3,3% αλκοόλ, είναι η ιδανική, premium επιλογή από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, κατά τη διάρκεια ενός light lunch break, σε μια απογευματινή βόλτα μαζί με φίλους, σε μια έξοδο ή ακόμα και μετά το γυμναστήριο.

 RSL4227

Ναι, η Heineken LIGHT είναι η μπίρα για εσένα που είσαι ανεξάρτητη, δημιουργική, αθλητική, που νοιάζεσαι για τα τελευταία trends και γνωρίζεις τι χρειάζεται για να «απογειώσεις» την κάθε στιγμή, κρατώντας ταυτόχρονα μια ισορροπία στη ζωή σου! #HeinekenLIGHT