Jar Soup: Η σούπα στο βαζάκι είναι το νέο trend του Tik Tok

Jar Soup: Η σούπα στο βαζάκι είναι το νέο trend του Tik Tok

Η νέα μόδα της σούπας με βραστό νερό στο βαζάκι ήρθε για να μείνει αλλά για να την πετύχεις, πρέπει να ακολουθήσεις κάποια tips.

Κρύο καιρός για σούπα. Κι επειδή το Tik Tok πάντα μας βάζει ιδέες, η σούπα αυτή σου υπόσχεται να γίνει με ελάχιστο τρόπο μέσα σε πέντε μόλις λεπτά. Και φυσικά μπορείς να την πάρεις μαζί σου, μιας και είναι έτοιμη στο βάζο και πρέπει απλά να έχεις τη δυνατότητα να βρεις λίγο βραστό νερό.

Στο βαζάκι με βραστό νερό:

Στην ουσία βάζεις τα υλικά στο βάζω, ρίχνεις το βραστό νερό και περιμένεις πέντε λεπτά με κλειστό το καπάκι. Προφανώς, τα ζυμαρικά που μπορείς να χρησιοποιήσεις είναι τα noodles ρυζιού και χρειάζεσαι λαχανικά που να μαγειρεύονται εύκολα, για παράδειγμα τα καρότα δεν θα λειτουργήσουν σωστά ειδικά αν δεν είναι κομμένα σε πολύ μικρά κομματάκια.

To κατεψυγμένο καλαμπόκι, το ψιλοκομμένο λάχανο, τα μπιζέλια ή τα μανιτάρια σε φέτες είναι ιδανικά ενώ αν θέλεις να προσθέσεις καρότα ή γλυκοπατάτα, πρέπει να τα ψιλοκόψεις τόσο πολύ που να φτάσουν στο σημείο που να είναι όσο μαλακά θέλεις. Μια άλλη λύση για τη σούπα αυτή είναι το ρύζι που χρειάζεται μόνο ένα λεπτό στον φούρνο μικροκυμάτων και αποτελεί ιδανική βάση για μια σούπα του χειμώνα.

To κατεψυγμένο καλαμπόκι, το ψιλοκομμένο λάχανο, τα μπιζέλια ή τα μανιτάρια σε φέτες είναι ιδανικά ενώ αν θέλεις να προσθέσεις καρότα ή γλυκοπατάτα, πρέπει να τα ψιλοκόψεις τόσο πολύ που να φτάσουν στο σημείο που να είναι όσο μαλακά θέλεις.

soupa2.jpg

Μια άλλη λύση για τη σούπα αυτή είναι το ρύζι που χρειάζεται μόνο ένα λεπτό στον φούρνο μικροκυμάτων και αποτελεί ιδανική βάση για μια σούπα του χειμώνα.

soupa1.jpg

Αν σου έχει μείνει και λίγο ψητό κοτόπουλο από χτες και το προσθέσεις σε μικρές μπουκιές, έχεις ένα τέλειο γεύμα γεμάτο πρωτεΐνη που θα σε κρατήσει χορτάτη για περισσότερο.

#15minutemeals: Το trend του Tik Tok που θα κάνει καλό στη διατροφή σου