#15minutemeals: Το trend του Tik Tok που θα κάνει καλό στη διατροφή σου

#15minutemeals: Το trend του Tik Tok που θα κάνει καλό στη διατροφή σου

Τι έχει φέρει το Tik Tok στη ζωή μας; Πολλά hacks και πολλές έξυπνες συνταγές. Κι αυτή τη φορά ένα trend γίνεται viral και απαιτεί από εσένα μόνο 15 λεπτά! 

Χρειάζεσαι 15 λεπτά για να φτιάξεις ένα από τα πιο βοηθητικά trends του Tik Tok για τη διατροφή σου.

#15minutemeals λέγεται το trend που τρεντάρει στο Tik Tok και η λογική είναι να φτιάξεις ένα υγιεινό γεύμα μέσα σε ένα τέταρτο. Κι αν η ζωή σου είναι γεμάτη υποχρεώσεις, το να πετύχεις ένα γεύμα υγιεινό και γρήγορο είναι ακόμα πιο απαιτητικό.

1696928233350-738707408-pasta1.jpg

Οι influencers της πλατφόρμας και οι απλοί χρήστες του Tik Tok, συγκεντρώνουν από το Σαββατοκύριακο τα υλικά που χρειάζονται και με έξυπνο τρόπο μπορούν μέσα στην εβδομάδα να κάνουν πράξη το #15minutemeals.

Κι όταν λέμε έξυπνο τρόπο εννοούμε τις έξυπνες αγορές όπως τις προπλυμένες και καθαρισμένες σαλάτες, μπιφτέκια που έχεις καταψύξει, τορτίγιες ή ψωμί επίσης αποθηκευμένο με τρόπο που να αντέξει στις ημέρες που θα έρθουν, υδατάνθρακες όπως ρύζι ή ζυμαρικά και φυσικά τον απαραίτητο εξοπλισμό για να τα κάνεις όλα γρήγορα (μπλέντερ, wok και μπολ).

Κάνε εξαρχής έναν προγραμματισμό και των γρήγορων συνταγών και μην φοβηθείς και τα viral γεύματα.

Wraps με κοτόπουλου: Στην υγιεινή εκδοχή του wrap, μπορείς να ενισχύσεις το κοτόπουλο με μαρούλι και dressing σαλάτας του Καίσαρα.

Marry Me Pasta:

Αν έχεις έτοιμα βρασμένα ζυμαρικά, δοκίμασε τη μακαρονάδα που θα τον κάνει να σε παντρευτεί- αυτή είναι η επίσημη ονομασία της στο Tik Tok και όχι μόνο!

Σοτάρεις μισό κρεμμύδι με 2 κουταλιά πάστα ντομάτας, μισή κουταλιά flakes τσίλι, ½ κουταλιά διατροφική μαγιά και σκόρδο, όσες σκελίδες αντέχεις. Προσθέτεις ζωμό λαχανικών και τα ζυμαρικά σου!

pasta3.jpg

Θυμήσου πως φυσικά το να θα καταφέρεις να φτάξεις και την πιο απλή συνταγή μέσα σε 15 λεπτά, δεν έχει να κάνει μόνο με την προετοιμασία του εξοπλισμού και των πρώτων υλών. Αν είσαι καινούργια στο task που ονομάζεται «μαγειρεύω μόνη μου», ε δεν θα γίνεις με τρόπο μαγικό ο νέος Jamie Oliver.

Λιωμένα λαχανικά: Το trend του Tik Tok κάνει θραύση με μπρόκολο, πατάτες και λαχανάκια Βρυξελλών