Ελένη Φουρέιρα: Το απίθανο strapless μίνι φόρεμα που έβαλε στο «House of Fame»

Ελένη Φουρέιρα: Το απίθανο strapless μίνι φόρεμα που έβαλε στο «House of Fame»

Απόψε η παρουσιάστρια είναι πιο κομψή από ποτέ.

Οι Παρασκευές μας εδώ και σχεδόν έναν μήνα έχουν γίνει πιο ενδιαφέρουσες. Και το λέμε αυτό, διότι κάθε Παρασκευή βράδυ μάς κρατά συντροφιά το μουσικό reality show «House of Fame» στον ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα και κριτές τους Καίτη Γαρμπή, Γιάννη Πλούταρχο, Φοίβο και Γιώργο Αρσενάκο.

Πραγματικά, σε κάθε live show- εκτός από το γεγονός ότι ψυχαγωγούμαστε με τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων- δεν χορταίνουμε να παρατηρούμε την υπέροχη Ελένη Φουρέιρα. Η παρουσιάστρια ξεπερνά τις προσδοκίες μας κάθε φορά με την εμφάνισή της.

Το ίδιο έκανε και απόψε. Με styling Μάρκου Ανδριώτη, η Ελένη εμφανίστηκε επί σκηνής με ένα mini, strapless φόρεμα David Koma σε φλούο lime-green απόχρωση, custom made παπούτσια Tsakiris Mallas και κοσμήματα R by Rania Xefteri. Τα μαλλιά της ήταν ολόισια, sleek με χωρίστρα στη μέση, ενώ το μακιγιάζ της ήταν matchy-matchy με το φόρεμα μιας και χρησιμοποιήθηκε lime-green σκιά στα μάτια. Το ίδιο χρώμα είχαν και τα νύχια της.

https://www.instagram.com/p/CMnILPUpiuJ

Να σου υπενθυμίσουμε ότι την προηγούμενη Παρασκευή αποχώρησε από το μουσικό reality η Αναστασία Μπίσυλα. Υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα είναι ο Μηνάς, ο Στέφανος και η Έλενα. Στο τέλος της αποψινής βραδιάς θα μάθουμε ποιος τελικά είναι αυτός που θα οδηγηθεί στην πόρτα της εξόδου του παιχνιδιού και ποιοι θα είναι οι δύο διαγωνιζόμενοι που θα επιστρέψουν στο σπίτι του «House of Fame».

https://www.instagram.com/p/CMnJPAaFAYk


Διάβασε ακόμα: Οι συναρπαστικές ιστορίες πίσω από τα πιο διάσημα fashion designer logos