Οι συναρπαστικές ιστορίες πίσω από τα πιο διάσημα fashion designer logos

Sabine Camhi
Οι συναρπαστικές ιστορίες πίσω από τα πιο διάσημα fashion designer logos

Μάθε τώρα την ιστορία από 7 logos που έχουν εντυπωθεί για τα καλά στη μνήμη μας!

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι το να φοράς το logo ενός πολυτελούς οίκου μόδας είναι ένδειξη κομψότητας και επιτυχίας. Αυτό μπορεί επίσης να αποκαλύψει στοιχεία για τις αξίες και τις φιλοδοξίες αυτού που τα φοράει, καθώς και το προσωπικό του (ή της) στυλ.

Ένα λογότυπο παίζει τεράστιο ρόλο στην ανάπτυξη και την προώθηση μιας εταιρείας. Γι’ αυτόν τον λόγο, σήμερα, όταν ένας νεαρός σχεδιαστής μόδας κυκλοφορήσει την πρώτη του συλλογή, η δημιουργία ενός συγκλονιστικού λογότυπου είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχει στο μυαλό του, μαζί με μια καταπληκτική στρατηγική μάρκετινγκ φυσικά. Αλλά, αυτό δεν ίσχυε πάντα.

Μερικές από τις πιο εμβληματικές μάρκες μόδας πολυτελείας στον κόσμο δεν είχαν καν λογότυπα όταν κυκλοφόρησαν. Πολλά από αυτά τα logos δημιουργήθηκαν στην πορεία και εκφράζουν την ιστορία και την εξέλιξη του brand. Με τα χρόνια μάλιστα, μια μάρκα χρησιμοποιεί συνήθως περισσότερα από ένα λογότυπο. Σήμερα, τα fashion logos αποτελούν μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και λατρεύονται από αμέτρητες fashionistas. Τα κομμάτια με logos δείχνουν ταυτόχρονα chic και stylish.

Παρακάτω λοιπόν, για να αποτίνουμε φόρο τιμής στο στυλ που καθόρισε μια δεκαετία, βρήκαμε την προέλευση και την σημασία των πιο ξεχωριστών μονογραμμάτων, από τον Louis Vuitton μέχρι και την Celine.

Δες επίσης: Δέκα σχεδιαστές που επέλεξαν εκκεντρικά θέματα στις επιδείξεις μόδας τους