10 ολόσωμες φόρμες για να είσαι ultra chic στο γραφείο και σε κάθε σου έξοδο

Τσακιρίδου Χριστίνα
10 ολόσωμες φόρμες για να είσαι ultra chic στο γραφείο και σε κάθε σου έξοδο

Το πιο κομψό και ευκολοφόρετο fashion item για κάθε περίσταση.

Οι γυναίκες τείνουμε να βαριόμαστε εύκολα τα ρούχα της ντουλάπας μας. Οι εναλλαγές κρίνονται απαραίτητες για να δημιουργούμε κομψά σύνολα που θα κάνουν την ζωή μας λίγο πιο classy και ενδιαφέρουσα. Τα φορέματα, οι φούστες και τα ψηλόμεσα παντελόνια είναι μερικές από τις πιο αγαπημένες επιλογές του ωραίου φύλου, υπάρχει όμως ένα ακόμη fashion item που ήρθε για να μείνει.

Το must-have κομμάτι για όλες τις ώρες

https://www.instagram.com/p/CZzob5HIeRx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ολόσωμη φόρμα (aka jumpsuits) είναι ένα από τα πιο κομψά και passepartout κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο, σε ένα επαγγελματικό ραντεβού, στη βόλτα σου ή σε μια πιo glam, βραδινή έξοδο.

Οι μονόχρωμες ολόσωμες φόρμες (μαύρο, καφέ, denim) αποτελούν για ακόμη μια χρονιά την δημοφιλέστερη επιλογή υπάρχουν ωστόσο πολλά prints (animal print, polka dot, stripes, floral κ.ά) τα οποία αξίζει να δοκιμάσεις για να απογειώσεις τα καθημερινά σου looks.

Όπως ακριβώς τα φορέματα, έτσι και οι ολόσωμες φόρμες κυκλοφορούν σε διάφορα σχέδια, με στόχο να καλύψουν τις ανάγκες κάθε σωματότυπου. Στα καταστήματα θα βρεις πληθώρα επιλογών, καλό θα ήταν όμως να επενδύσεις σε ένα πιο σταθερό υλικό που δεν «διαγράφει» και αγκαλιάζει ωραία τη σιλουέτα σου.

Sissy Xrhstidou oloswmi formi2

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε την ολόσωμη φόρμα που θα φοράς όλο τον χειμώνα

Πώς θα φορέσεις την ολόσωμη φόρμα φέτος- 5 stylish προτάσεις

forma2

Η Kατερίνα Καινούργιου έχει εμφανιστεί αρκετές φορές με ολόσωμη φόρμα στο τηλεοπτικό πλατό, δίνοντάς μας έμπνευση για τα ανοιξιάτικά μας looks. Η παρουσιάστρια συνδύασε το ροζ overall της με ψηλοτάκουνες γόβες ωστόσο εσύ μπορείς να επιλέξεις το υπόδημα που σε βολεύει και θεωρείς ότι σου ταιριάζει.

#1 Με σακάκι, γόβες και shopping bag...στο γραφείο

#2 Με καπέλο jockey και sneakers...για το απόλυτο casual look

#3 Με ψηλοτάκουνα πέδιλα και clutch bag...στη βραδινή σου έξοδο

#4 Με μακρύ παλτό και ψηλοτάκουνα πέδιλα...σε μια επίσημη έξοδο

#5 Με boho ζωνη, καπέλο και cowboy boots...για all day εμφανίσεις

Πηγή κεντρικής: katken85



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί συγκέντρωσα για εσένα μερικές από τις ωραιότερες ολόσωμες φόρμες της αγοράς για να επιλέξεις την αγαπημένη σου.