Η ολόσωμη φόρμα είναι must αυτό το φθινόπωρο- Inspo η Ελένη Μενεγάκη (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η ολόσωμη φόρμα είναι must αυτό το φθινόπωρο- Inspo η Ελένη Μενεγάκη (photos)

Το fashion item που θα φοράς κυριολεκτικά όλη την ημέρα για να είσαι κομψή και άνετη.

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε φέτος το τηλεοπτικό της comeback στο MEGA όπου μας κρατά συντροφιά καθημερινά με την εκπομπή «Ελένη». Η παρουσιάστρια και η ομάδα της μας ενημερώνουν για όλες τις hot εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο ενώ η παρουσιάστρια παραμένει πηγή έμπνευσης για όλες εμάς σε θέματα στυλ.

Η παρουσιάστρια και το επιτελείο της φροντίζουν να μας δίνουν απλόχερα ιδέες αφού κάθε της εμφάνιση στο τηλεοπτικό πλατό είναι άκρως εντυπωσιακή.

Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη

menegaki olosomiforma1

Η παρουσιάστρια επέλεξε μια μαύρη ολόσωμη φόρμα από το brand We Coss η οποία είχε satin λεπτομέρειες στο μπούστο, δίνοντας το εφέ γιλέκου. Η λεπτή μαύρη ζώνη τόνισε την καλίγραμμη μέση της ενώ το κομψό look ολοκλήρωσαν οι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες της από Aquazzura.

Total purple look για να μην περνάς ποτέ απαρητήρητη! Η Ελένη Μενεγάκη δείχνει πώς θα το σετάρεις

menegaki olosomoforma2

Το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Μάγδα Αναστασοπούλου ενώ το χτένισμα της Ελένης Μενεγάκη δημιούργησε η Κατερίνα Λούβαρη.

Η ολόσωμη φόρμα είναι ό,τι πιο chic αυτό το φθινόπωρο- Πώς θα την φορέσεις

Η ολόσωμη φόρμα είναι με διαφορά το πιο ευκολοφόρετο item της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Μπορεί να φορεθεί στο γραφείο για να συνθέσει κομψά office looks, σε ένα επαγγελματικό ραντεβού, στη βόλτα ή στην βραδινή σου έξοδο. Οι φόρμες σε μαύρο χρώμα αποτελούν για ακόμη μια χρονιά την πιο hot επιλογή υπάρχουν ωστόσο πολλά ακόμη χρώματα (σκούρο μπλε, κόκκινο,μπορντό, καφέ κ.ά) τα οποία αξίζει να δοκιμάσεις και να ενσωματώσεις στα φθινοπωρινά σου looks.

Ολόσωμη φόρμα: Οι 7 πιο στυλάτοι τρόποι για να τη φορέσεις φέτος

Πηγή φωτογραφιών: @elenimenegaki

Πριν βιαστείς όμως να φύγεις κάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί για να βρεις μερικές από τις πιο hot μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες της αγοράς.