Η έγκυος Sienna Miller με couture Schiaparelli ήταν η πιο fashion παρουσία του Vogue World 2023

Ναταλία Κατσακιώρη
Η έγκυος Sienna Miller με couture Schiaparelli ήταν η πιο fashion παρουσία του Vogue World 2023

(Vianney Le Caer/Invision/AP)

Invision

Ένα pregnancy style που έμοιαζε με μια αφράτη μπάλα από μαρέγκα.

Τα τελευταία χρόνια το pregnancy style έχει γίνει ολόκληρη επιστήμη και όλη αυτή η ελεύθερη και δημιουργική έκφραση μέσω της μόδας ακόμη και σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας, ξεκίνησε από τη Rihanna, η οποία έχει γίνει ένα κανονικό role model. Έκτοτε άλλαξε εντελώς το σκηνικό στο pregnancy dressing και έχουμε δει εκπληκτικές εμφανίσεις από πολλές διάσημες κυρίες, που αναδεικνύουν και τιμούν το γυναικείο σώμα και όλες τις μορφές που μπορεί να πάρει. Και πάλι παραμένει υπέροχο!

Britain Vogue World Event

(Vianney Le Caer/Invision/AP)

Invision

Έτσι, λοιπόν, και εχθές απολαύσαμε τη Sienna Miller, η οποία διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, με ένα haute couture look από τον οίκο Schiaparelli. Το outfit περιλαμβάνει μία puffy, balloon φούστα και ασορτί crop top πουκάμισο σε ένα πραγματικά απολαυστικό λευκό της κρέμας. Όλο το σύνολο μοιάζει με ένα χαρτί που έχει τσαλακωθεί ή ένα τεράστιο σύννεφο μαρέγκας, που αφήνει ακάλυπτη την κοιλίτσα της. Η Sienna Miller ολοκλήρωσε το look με μαύρο καλσόν και τις χαρακτηριστικές γόβες του οίκου Schiaparelli. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα ανάλαφρο updo και τα μακριά, χρυσά σκουλαρίκια της ήταν το μοναδικό αξεσουάρ της για τη βραδιά.

https://www.instagram.com/reel/CxM-P6_MKP2/

Pouch belt: Είναι η τσάντα που επιστρέφει και στη NYFW είδαμε πώς μπορούμε να τη φορέσουμε από τώρα

Οι πόζες της στο κόκκινο χαλί ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστικές και η Sienna καταχωρήθηκε ήδη στις πιο stylish παρουσίες, ξεπερνώντας το τελευταίο διάστημα τον τίτλο του it girl των 00s και περνώντας στη δική της ωριμότητα.

To Vogue World 2023 και όλα τα looks από το κόκκινο χαλί.

Μετά από φήμες και συζητήσεις, μετά από δράματα και ιεραρχικές αλλαγές το φετινό Vogue World πραγματοποιήθηκε στο Λόνδινο μετά το Vogue World του 2022, που είχε γίνει στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα show λαμπερό και πολύ πιο κοντά στο fashion week. Αυτή τη φορά η τοποθεσίατου λαμπερού event ήταν το Theatre Royal Drury Lane στο Λονδίνο, καθώς η British Vogue αποφάσισε να γιορτάσει την έναρξη του London Fashion Week με ένα πάρτι. Η Anna Wintour ήταν φυσικά εκεί.

Britain Vogue World Event

Baz Luhrmann, Anna Wintour, Edward Enninful (Vianney Le Caer/Invision/AP)

Invision

Εκτός από τη Sienna Miller ξεχωρίσαμε το ολόλευκο κοστούμι της Kate Winslet, τη Vivienne Westwood δημιουργία με την οποία εμφανίστηκε η Georgia May Jagger αλλά και τη Winnie Harlow με το μαύρο εντυπωσιακό Zuhair Murad gown της.

Οι καλύτερες εμφανίσεις: