Pouch belt: Είναι η τσάντα που επιστρέφει και στη NYFW είδαμε πώς μπορούμε να τη φορέσουμε από τώρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Pouch belt: Είναι η τσάντα που επιστρέφει και στη NYFW είδαμε πώς μπορούμε να τη φορέσουμε από τώρα
Monic/Courtesy of Proenza Schouler

Το πιο cute τσαντάκι που θα σου λύσει τα χέρια. Κυριολεκτικά.

Δεν ξέρω αν σου έχει συμβεί να περάσεις τη φάση που δεν θέλεις να κρατάς τσάντα. Προσωπικά την έχω περάσει κατά καιρούς και το φετινό φθινόπωρο είναι άλλη μία από αυτές τις περιόδους στη ζωή μου. Μετά τις διακοπές, που δεν χρειαζόταν να έχεις to do list για την ημέρα σου και αρκούσε το να κρατάς το βιβλίο και την πετσέτα σου, δεν χρειάζεται να περάσουμε απευθείας στις τεράστιες τσάντες γραφείου και τα back packs. Οκ είναι πρακτικά και βολικά, αλλά αν ψάχνεις για κάτι νέο έχουμε την πιο φρέσκια εκδοχή της φθινοπωρινής it bag, όπως την είδαμε στα catwalks της Νέας Υόρκης.

palomawool_312150489_610042870911986_8031025922522096353_n.jpg

Palomo Wool

Οι Proenza Schouler παρουσίασαν τη δική τους εκδοχή της pouch bag, δηλαδή της τσάντας με τσέπες, ένα υβριδικό σχέδιο ανάμεσα σε μια cross body τσάντα και την κλασική belt bag, που όλες αγαπήσαμε πριν περίπου πέντε χρόνια. Το styling έτσι όπως το είδαμε στα looks της SS24 collection την τοποθέτησε πάνω από office παντελόνια μαζί με ζώνες, σε μικρότερα σχέδια με minimal φορέματα αλλά και μαζί με κοστούμια σε δημιουργικά layerings.

New York Fashion Week: Τα highlights από τα shows των Carolina Herrera, Dion Lee και Gabriela Hearst

Η pouch bag μπορεί να γίνει πολύ πιο δημιουργική από όσο νομίζεις.

Οι τσέπες είναι ένα στοιχείο που είδαμε στα shows πολλών σχεδιαστών για την περασμένη Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Όμως δεν τη φορέσαμε, όσο θα θέλαμε. Η πιο δημοφιλής εκδοχή της είναι σίγουρα οι pouch bags του οίκου Miu Miu, ενώ ακολουθεί το brand Palomo Wool που έχει κάνει το κομμάτι αυτό βασικό στοιχείο του DNA του. Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τη μεγάλη ζώνη με τα τσεπάκια της, δημιούργησε και μια φούστα σε στυλ φάκελο από suede δέρμα, που μπορεί να φορεθεί πάνω από denim σε στυλ καμπάνα ή 90s, low rise παντελόνια.

https://www.instagram.com/p/Cw0uhGgMiEQ/

Μπορείς φυσικά να βρεις τέτοια σχέδια και στην ελληνική αγορά.

https://www.instagram.com/p/CwXEfMAgcBQ/

Στην παρακάτω gallery θα βρεις κάποιες ιδέες και items σε pouch bags από τις συλλογές που είδαμε πέρυσι, αλλά μπορούμε να συνδυάσουμε φέτος με φρέσκο τρόπο, όπως μας έδειξαν οι Proenza Schouler.