Midi φούστα + μπότες: Δύο κομψά σύνολα που θα φορέσουμε στο γραφείο από την Κατερίνα Καινούργιου

Midi φούστα + μπότες: Δύο κομψά σύνολα που θα φορέσουμε στο γραφείο από την Κατερίνα Καινούργιου

Δύο πρακτικές επιλογές με τις αγαπημένες μας midi φούστες.

Ο Ιανουάριος στο γραφείο είναι ένας δύσκολος μήνας, που τις περισσότερες φορές όχι μόνο δεν έχουμε όρεξη να ντυθούμε, αλλά ούτε καν να πάμε. Και ας μην παρεξηγηθούμε από τους εργοδότες μας, αλλά είναι λογικό μετά τις γιορτές να είμαστε σε μια μελαγχολική διάθεση και να θέλουμε να κάτσουμε λίγο περισσότερο στο σπίτι από ότι να ξεκινήσουμε και πάλι το καθημερινό μας, εξαντλητικό για τους περισσότερους πρόγραμμα. Επειδή, όμως, μια τέτοια επιλογή δεν είναι δυστυχώς δυνατή, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ανεβάσουμε τη διάθεσή μας όσο το δυνατόν περισσότερο. Η μόδα και το καθημερινό μας ντύσιμο είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους.

https://www.instagram.com/p/C2KFgIkorea/

Ξεκίνα, λοιπόν, το 2024 με τα πιο elegant σύνολα στο γραφείο, φορώντας όλα τα αγαπημένα σου items και κάνοντας δημιουργικό styling. Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να σου δώσει την έμπνευση που αναζητάς μέσα από τα outfits της καθημερινής της, πρωινής εκπομπής στη συχνότητα του Alpha. Και η Κατερίνα ψηφίζει φούστα και όχι παντελόνι. Κάτι θα ξέρει!

https://www.instagram.com/p/C1_coNIoN_V/

Office siren: Tο στυλ που θα φορέσουμε στο γραφείο το 2024 είναι μια ωδή σε όλα τα hot girls

Τα 2 looks με φούστα από την Κατερίνα Καινούργιου.

Οι φούστες είναι μία πολύ κομψή επιλογή για το σύνολο του γραφείου και σίγουρα θα μας φέρει μια ανανέωση, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα παντελόνια. Τα office pants ήταν και θα συνεχίσουν να είναι μεγάλη τάση, οπότε είναι λογικό να τα έχουμε λίγο βαρεθεί σε καθημερινή βάση. Οι midi φούστες από την άλλη δεν έχουν σίγουρα παίξει τόσο πολύ στο street style, ενώ παράλληλα είναι το ίδιο άνετες και βολικές με ένα παντελόνι.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε δύο σύνολα-έμπνευση με midi φούστα και μπότες, ιδανικά για ένα εντυπωσιακό office outfit. Το πρώτο είχε μία midi φούστα σε άλφα γραμμή και γκρι, ανοιχτή απόχρωση. Από πάνω έβαλε ένα ribbed κοντομάνικο σε matching χρώμα και ολοκλήρωσε το look με μία μεγάλη δερμάτινη ζώνη και κλασικές μαύρες μπότες σε στυλ κάλτσα.

katerina_kainourgiou-(3).jpg
katerina_kainourgiou-(4).jpg

Τις ίδιες μπότες χρησιμοποίησε και για το δεύτερο office look της, αλλά αυτή τη φορά εμφανίστηκε με μια midi, pencil φούστα, την οποία φώτισε με ένα tank top στο πιο επίκαιρο χρώμα της χρονιάς, το κόκκινο. Ένα σακάκι από πάνω μπορεί να ολοκληρώσει το συγκεκριμένο outfit, το ίδιο και μια πλεκτή ζακέτα.

katerina_kainourgiou-(1).jpg
katerina_kainourgiou-(5).jpg