Το floral φόρεμα είναι το hero piece της Κατερίνας Παπουτσάκη που θα μας βάλει σε ανοιξιάτικο mood

Το floral φόρεμα είναι το hero piece της Κατερίνας Παπουτσάκη που θα μας βάλει σε ανοιξιάτικο mood

Το πιο «λουλουδάτο» κορίτσι μας δίνει έμπνευση να φορέσουμε τα florals.

Κάθε γυναίκα χαρακτηρίζεται από το στυλ της, είτε το θέλουμε είτε όχι. Και τα ρούχα που επιλέγουμε για τις καθημερινές μας εμφανίσεις είναι αυτά που μας χαρακτηρίζουν πιο πολύ από άλλα τα υπόλοιπα. Αν δεις για παράδειγμα τις φωτογραφίες που μοιράζεται με τους followers της η Κατερίνα Παπουτσάκη από την καθημερινότητά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram οι πρώτες λέξεις που θα έρθουν στο μυαλό σου είναι rock, vintage και florals. Η Κατερίνα αγαπά πολύ τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες στα σύνολά της, τα οποία σε γενικές γραμμές στηρίζονται σε κάποια basics και ορισμένα άλλα ρούχα και αξεσουάρ που έχουν ένα πιο ιδιαίτερο touch.

Η Βίκυ Καγιά βρήκε την τέλεια ανοιξιάτικη εναλλακτική στο office παντελόνι

https://www.instagram.com/p/CtrzjVmIkzw/

Τα floral φορέματα είναι μία από τις δικές της εμμονές και βλέπουμε ότι έχει στην ουσία επενδύσει σε ένα -ή και περισσότερα- floral φορέματα για κάθε σεζόν. Αν, λοιπόν, σου αρέσει να φοράς τα λουλούδια το φθινόπωρο και το χειμώνα, τότε εννοείται ότι μέσα στην άνοιξη θα τα απογειώσεις. Και αυτό ακριβώς έχει κάνει η αγαπημένη ηθοποιός και τώρα και τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/ChQRDqsI2XJ/

Τα floral φορέματα της Κατερίνας Παπουτσάκη.

Με αφορμή μία φωτογραφία την οποία ανέβασε πρόσφατα η Κατερίνα Παπουτσάκη, όπου ποζάρει μπροστά σε ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα αγκαλιά με μία αξιαγάπητη γατούλα, όπου φυσικά φοράει ένα ρομαντικό maxi, floral φόρεμα στις αποχρώσεις της λεβάντας, του ροζ, του φούξια και του κίτρινου, εμείς είπαμε να κάνουμε μια γρήγορη αναδρομή στα floral φορέματα που έχει φορέσει κατά καιρούς.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις κάποιες από τις καλύτερες εμφανίσεις με florals, που στην πλειοψηφία τους είναι φορέματα. Maxi ή mini με cut outs και vintage γιακάδες, η Κατερίνα έχει μια εντυπωσιακή συλλογή με το all time classic φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα. Κάποις φορές μάλιστα φοράει τα mini, floral φορέματά της ανοιχτά σαν πουκάμισο/κιμονό.

Μην ξεχνάς ότι τα λουλουδάτα φορέματα είναι η επιλογή πολλών style icons και του εξωτερικού, όπως η Kendall Jenner που έχει φορέσει ρομαντικά florals ακόμα και σε επίσημες εμφανίσεις της.

https://www.instagram.com/p/C5toY7coeqZ/

Mules: 5 διαφορετικά styles για κάθε στιγμή της μέρας σου

Shop the look: