Οδηγός αγοράς: Οι 10 φούστες που θα πάρουμε μαζί μας το Πάσχα -Pastels και πλισέ σε πρώτο πλάνο

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Οι 10 φούστες που θα πάρουμε μαζί μας το Πάσχα -Pastels και πλισέ σε πρώτο πλάνο
Photo Credit: Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Ας μπούμε σε πασχαλινό κλίμα με τον πρώτο easter οδηγό αγοράς.

Εσύ έχεις μπει σε πασχαλινή διάθεση; Ο καιρός σίγουρα μας έχει προετοιμάσει, αλλά τι γίνεται με την ουσία του πασχαλινού στυλ; Γιατί φυσικά δεν αρκεί το να έχεις βγάλει τα ανοιξιάτικα από τη ντουλάπα σου για να μπεις σε spring mood. Την άνοιξη θέλουμε ανανέωση, θέλουμε νέα σχέδια, νέα χρώματα και prints, θέλουμε τολμηρούς συνδυασμούς, τα θέλουμε όλα δηλαδή. Και επειδή πλησιάζουν οι μέρες που θα έχουμε και το budget του πασχαλινού μας δώρου στη διάθεσή μας, εμείς πρέπει από τώρα να προετοιμαστούμε και να ετοιμάσουμε της wish list του μήνα.

Η Βίκυ Καγιά βρήκε την τέλεια ανοιξιάτικη εναλλακτική στο office παντελόνι

skirt-easter-(2).jpg

Και σίγουρα αναρωτιέσαι από πού πρέπει να ξεκινήσεις. Η γνώμη μου είναι από τις φούστες. Η φούστα είναι από κάθε άποψη το hero piece της μεταβατικής περιόδου και οι τάσεις της σεζόν κυκλοφορούν τώρα στην αγορά, σε όλα τα αγαπημένα μας brands. Εννοείται ότι μπορείς να αξιοποιήσεις και όλα τα spring pieces που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου για να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο look, έχοντας ως βάση μια καινούργια φούστα, που θα βάλεις στη shopping list της εβδομάδας. Και αυτό γιατί το last minute shopping δεν είναι χαρακτηριστικό μιας πραγματικής fashion insider.

skirt-easter-(3).jpg

Eπίσης, κάθε φορά που κάνεις μία προσθήκη στη ντουλάπα σου θέλεις προφανώς να είναι ένα ρούχο ή ένα αξεσουάρ που θα συνεχίσεις να φοράς και σε βάθος χρόνου. Γιατί οι εποχές που ψωνίζαμε το πασχαλινό μας look αποκλειστικά για τις ημέρες των γιορτών έχει περάσει ανεπιστρεπτί -και ευτυχώς!-.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις φούστες που θέλουμε για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024 και ας κάνουμε τώρα μία αγορά, την οποία θα αξιοποιήσουμε τόσο το Πάσχα, όσο και το υπόλοιπο διάστημα μετά τις γιορτές. Ξεκινάμε με τις all time classics slip skirts και τις τζιν φούστες μας, περνάμε στα florals και καταλήγουμε στα ελαφριά knitwears και τα πλισέ.

skirt-easter-(4).jpg

Παρακάτω βρήκαμε τις φούστες που θα λατρέψεις το 2024 και αξίζουν σίγουρα μια θέση στη ντουλάπα σου.

Πώς να γίνεις «ειδικός» στο vintage shopping -Οι κανόνες που ακολουθούν οι experts

Editor's choices: