Η Solange απογειώνει το floral print!

Η Solange απογειώνει το floral print!

Στο φετινό party του ΜοΜΜΑ

Η Solange Knowles μας έχει συνηθίσει σε τολμηρά look, και το απέδειξε για μία ακόμη φορά στο πάρτυ του μουσείου μοντέρνας τέχνης στη Νέα Υόρκη.

Εμφανίστηκε, λοιπόν στο MoMA event με ένα ιδιαίτερο φλοράλ κουστούμι σε πράσινο εμπριμέ. Με μεσάτο blazer και ασορτί ασύμμετρη φούστα με σέξι σκίσιμο, εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά. Το σύνολο ολοκλήρωσε με λευκό απλό μπλουζάκι και nude ελαφρώς μυτερές γόβες από λουστρίνι, Casadei. Με διακριτικά χρυσά κοσμήματα και ένα εντυπωσιακό box clutch σε χρυσό-λευκό συνδυασμό, έδωσε το απαραίτητο glam χωρίς υπερβολές.

Το εντυπωσιακό ταγέρ της, ανήκει στην συλλογή της Flaminia Saccucci για την αποφοίτησή της από το Central Saint Martin's , μιας νεαρής πολλά υποσχόμενης σχεδιάστριας.
Σε αντίθεση με το πώς πρότεινε η σχεδιάστρια το σύνολο επί της πασαρέλας η Solange, τόλμησε να το φορέσει με γυμνό πόδι. Η φυσική της κατάσταση προφανώς και το επιτρέπει! Δεν είναι η πρώτη φορά που η stylish αδερφή της Beyonce, φορά το συγκεκριμένο outfit, το έχει «επιδείξει» σε ένα από τα πρόσφατα DJ sets της.