Η ιστορία πίσω από το νυφικό της Jennifer Lopez στην ταινία «Marry Me»

Sabine Camhi
Η ιστορία πίσω από το νυφικό της Jennifer Lopez στην ταινία «Marry Me»

Το φόρεμα ζύγιζε 45 κιλά και χρειάστηκαν 5 άτομα για να το μεταφέρουν!

Είτε πρωταγωνιστεί σε μια υπερπαραγωγή rom-com, είτε ερμηνεύει στο σόου του ημιχρόνου στο Super Bowl, η Jennifer Lopez δεν κάνει τίποτα χωρίς να εντυπωσιάσει. Αυτό εξηγεί και το over-the-top νυφικό που φορά στην νέα της ταινία «Marry Me», το οποίο ζύγιζε 45 κιλά σύμφωνα με την ενδυματολόγο της ταινίας Caroline Duncan.

«Το φόρεμα ζύγιζε 45 κιλά και χρειάστηκαν 5 άτομα για να το μεταφέρουν και μια συνοδεία για να το βάλει και να το βγάλει από πάνω της η Jennifer», δήλωσε η Duncan στο Variety. Το φόρεμα είναι μέρος της bridal συλλογή του σχεδιαστή Zuhair Murad και είχε μια ουρά 7.5 μέτρων και ένα πέπλο που έφτανε τα 6 μέτρα. Το στράπλες, ροζ-χρυσό φόρεμα περιλάμβανε «9 layers κατασκευασμένα από μεταξωτό ταφτά και τούλι». Αυτό δεν ήταν ωστόσο το μόνο που βάραινε το φόρεμα: υπήρχαν επίσης κρύσταλλα, βολάν, περίπλοκα κεντήματα και αμέτρητα layers δαντέλας.

jlo_outfit_maluma2.jpg

H σχεδιάστρια Grace Ling πίσω από το εκκεντρικά κομψό outfit της Jennifer Lopez

Ο συμβολισμός του νυφικού στην ταινία

Η Duncan δήλωσε ότι το φόρεμα παίζει σημαντικό ρόλο στην ταινία. Σε αυτήν, λίγο πριν η ηρωίδα που υποδύεται η Lopez, παντρευτεί τον ροκ σταρ αρραβωνιαστικό της (Maluma) στη Madison Square Garden, θα μάθει ότι την απατά με τη βοηθό της. Εκείνη τότε, θα διαλέξει έναν μαθηματικό (Owen Wilson) από το πλήθος για να παντρευτούν.


https://www.instagram.com/p/CZiC7dev0JR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Πρώτα, τη βλέπεις να μπαίνει στο αυτοκίνητο. Ξέρεις πώς αυτός ο γάμος είχε γίνει μια υπερπαραγωγή, όμως η ηρωίδα δεν έχει την ικανότητα να δει ποιον παντρευόταν», πρόσθεσε η Duncan. «Αργότερα, τη βλέπεις στην κρεβατοκάμαρα μόνη τη νύχτα του γάμου της και εδώ είναι παγιδευμένη σε αυτό το κλειστοφοβικό φόρεμα. Είναι το πιο μοναχικό πλάνο στην ταινία».


https://www.instagram.com/p/CZPidajv3Od/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ενώ το φόρεμα είναι βέβαιο ότι θα μείνει στην κινηματογραφική ιστορία, η Duncan απλοποίησε τις υπόλοιπες εμφανίσεις της ταινίας. «Δεν θέλαμε να συμπεριλάβουμε κάτι πολύ trendy. Θέλαμε τα σύνολα να αντέξουν στην δοκιμασία του χρόνου, ώστε να είναι πάντα κομψά». Η σχεδιάστρια δήλωσε πως προμηθεύτηκε σύγχρονα και μοντέρνα items - κομμάτια από Αμερικανούς σχεδιαστές όπως τον Peter Do και από μεγάλους οίκους όπως τον Versace.



Η Duncan σημείωσε επίσης ότι ήθελε πολύ να δανειστεί ένα look από την ίδια την γκαρνταρόμπα της Lopez, αλλά αποφάσισε ότι τα κοστούμια θα έπρεπε να προέρχονται από το πραγματικό τμήμα κοστουμιών και όχι από την ίδια τη star.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @marrymemovie

Διαβάστε επίσης: