Jennifer Lopez : Υιοθέτησε το matrix style trend με αυτό το risky outfit

Sabine Camhi
Jennifer Lopez : Υιοθέτησε το matrix style trend με αυτό το risky outfit

Οι ακόλουθοι της JLo στο Insta έπαθαν εμμονή με το σέξι δερμάτινο bra top της βγαλμένο από την πασαρέλα!

celebs εμφανίζονται συχνά με τα πιο εντυπωσιακά outfits στις περιοδείες τύπου. Πάρε για παράδειγμα την Kristen Stewart, η οποία φωτογραφήθηκε με διάφορα Chanel couture looks κατά τη διάρκεια του press tour για την ταινία Spencer, ή την Lady Gaga, η οποία τρέλανε τους θαυμαστές της με τα απίστευτα σύνολά της καθώς παρευρέθηκε σε events για το House of Gucci. Τώρα, η Jennifer Lopez τράβηξε όλα τα μάτια πάνω της, προωθώντας τη νέα της ταινία Marry Me.

Η Lopez φόρεσε ένα μαύρο bralette κάτω από ένα δερμάτινο τζάκετ. Το τολμηρό της σύνολο είναι εμπνευσμένο από τις ταινίες Matrix και το lingerie-fashion trend – η ηθοποιός/τραγουδίστρια το έκανε να φαίνεται πολύ κομψό ωστόσο.

dolce_gabbana_jlo-3.jpg

Είδαμε το Dolce & Gabbana Alta Moda Show! Μία baroque μελωδία με βασίλισσα την JLo (video + photos)

Jacket or no jacket;

Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους δύο στυλίστες της JLo, Mariel Haenn και Rob Zangardi για την νέα της εμφάνιση. Το προαναφερόμενο bra top με σταυρωτά λουράκια προήλθε από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 του brand AMI Paris, όπως και το λευκό της παντελόνι. Η Lopez πρόσθεσε από πάνω ένα δερμάτινο τζάκετ από το τη σειρά Pre-Fall 2022 του Et Ochs, το οποίο έβγαλε κάποια στιγμή. Στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram, η star ρώτησε παιχνιδιάρικα τους followers της: «Με ή χωρίς σακάκι!;». Όσον αφορά τα αξεσουάρ, η ηθοποιός φόρεσε αρκετά κολιέ, δαχτυλίδια και βραχιόλια από τις συλλογές Serpenti, B.zero1 και Divas’ Dream του brand Bvlgari.


https://www.instagram.com/p/CY5Ts0yrA37/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το look στην πασαρέλα

Στην πασαρέλα του AMI Paris, το bra top και το φαρδύ παντελόνι της Lopez συνδυάστηκαν με μια καμπαρντίνα, ένα statement κολιέ και ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια. Η Lopez, ωστόσο, φαίνεται ότι προτίμησε το δερμάτινο τζάκετ για μια πιο edgy εμφάνιση. Για όσους δεν γνωρίζουν, το brand AMI Paris ιδρύθηκε το 2011 από τον Alexandre Mattiussi. Ενώ ξεκίνησε ως brand με ανδρικά ρούχα, τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018 πρόσθεσε και γυναικεία ενδύματα στη σειρά του.



Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις και άλλα edgy looks της Jlo:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @jlo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

7 style stars που θα μας απασχολήσουν το 2022! (photos & videos)

Νέα Μόδα: Ταίριαξε και εσύ ένα ρούχο με το τατουάζ σου όπως η Ariana Grande!