H σχεδιάστρια Grace Ling πίσω από το εκκεντρικά κομψό outfit της Jennifer Lopez

Νατάσσα Σχοινά
H σχεδιάστρια Grace Ling πίσω από το εκκεντρικά κομψό outfit της Jennifer Lopez
Όλα τα βλέμματα στην JLo για την εντυπωσιακή δημιουργία που φόρεσε.

Η Jennifer Lopez βρίσκεται αυτήν την περίοδο εν μέσω της προώθησης της νέας της ταινίας «Marry Me», πραγματοποιώντας τη μία εμφάνιση μετά την άλλη είτε περπατάει σε κάποιο red carpet είτε ποζάροντας σε κάποιο περιοδικό για να «στολίσει» κάποια συνέντευξή της. Πρόσφατα, η 52χρονη σταρ πραγματοποίησε δύο εμφανίσεις με το ίδιο ρούχο σε άλλο χρώμα και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, κάνοντας, παράλληλα, το κοινό να αναρωτιέται από πού το προμηθεύτηκε.

https://www.instagram.com/p/CZeyIykLPhT

Οι στυλίστες της JLo, Rob Zangardi και Mariel Haenn, ήρθαν σε επαφή με την Grace Ling, μία σχεδιάστρια με καταγωγή από τη Σιγκαπούρη που αποφοίτησε από τη σχολή μόδας Parsons και το Πανεπιστήμιο Τεχνών του Λονδίνου Central Saint Martins το 2020 και αποφάσισε να κυκλοφορήσει την ίδια χρονιά το δικό της brand. Ζήτησαν από τη σχεδιάστρια το παραπάνω σύνολο που ανήκει στη δεύτερη συλλογή της ώστε η τραγουδίστρια να το φορέσει σε μία φωτογράφισή της, όμως, μόλις εκείνη το είδε, το ερωτεύτηκε και το παρήγγειλε και σε λευκό. Τη μαύρη του εκδοχή φόρεσε για τη φωτογράφιση στους New York Times, ενώ κράτησε τη λευκή για τη συναυλία της με τον Maluma.



Η εκκεντρική κομψότητα πίσω από το outfit της JLo

«Αποπνέει μία εκκεντρική κομψότητα. Οι καθαρές γραμμές είναι σημαντικές, αλλά το ίδιο είναι και το να έχεις πνεύμα και χιούμορ», είπε η 24χρονη Ling, που πραγματικά «έντυσε» με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά την «Jenny from the Block». Η σχεδιάστρια που είναι νέα ακόμη στον χώρο δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η δουλειά της εκτιμήθηκε τόσο γρήγορα από μία προσωπικότητα παγκοσμίου φήμης, όπως η JLo. «Ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη που η δουλειά μου αναγνωρίστηκε από μία τόσο τεράστια σταρ. Το look μοιάζει παραπλανητικά απλό οπτικά, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά περίπλοκο στον τρόπο με τον οποίο ενώνει το 3D printing και την περίπλοκη κατασκευή», σημείωσε.

https://www.instagram.com/p/CZuL2r4LTaQ

Υπάρχει μία ιδιαίτερα μοντέρνα και «φρέσκια» ματιά στην έμπνευση της σχεδιάστριας. Τα κομμάτια που δημιουργεί παίρνουν κλασικά υφάσματα και μπορούν να μετατρέψουν σε εκκεντρικό ακόμα και το πιο απλό φαινομενικά σακάκι. Λίγο πριν την JLo, μάλιστα, τη Ling ανακάλυψε και η Karlie Kloss που εμφανίστηκε να ποζάρει με δημιουργίες της.

https://www.instagram.com/p/CVwU_VhNn32

Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερες φωτογραφίες του outfit της JLo.

Photo credits: @gracelingofficial

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτές είναι οι τσάντες που κρατούν οι πιο κομψές celebrities το 2022

«Sticks & Stones»: Ένα μεταθανάτιο άσμα στον Virgil Abloh από τον Virgil Abloh

Η Sarah Jessica Parker με custom Valentino dress στο φινάλε του «And Just Like That»