Plaid Girl: Η Jlo με καρό είναι το τέλειο χειμωνιάτικο inspo (+10 items για να το αντιγράψεις)

Sabine Camhi
Plaid Girl: Η Jlo με καρό είναι το τέλειο χειμωνιάτικο inspo (+10 items για να το αντιγράψεις)

Τα έντονα patters θα είναι μόδα φέτος γι΄ αυτό ετοιμάσου!

Δες την Jlo να κάνει ένα head-to-toe καρό σύνολο να φαίνεται ωραίο και εμπνεύσου ελεύθερα!

Η Jennifer Lopez κοινοποίησε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες φοράει κόκκινα και μαύρα καρό κομμάτια από την pre-fall 2022 συλλογή του Roberto Cavalli: Ένα fuzzy πουλόβερ διακοσμημένο με χρυσά τρουκς, ένα φαρδύ cropped παντελόνι και εφαρμοστές statement μπότες στιλέτο. Η 52χρονη τραγουδίστρια κρατούσε επίσης μια κοκκινόμαυρη καρό τσάντα με κόκκινα πομ πομ στο χερούλι (που μας έχει ξετρελάνει!). Άλλα αξεσουάρ περιλάμβαναν ένα χρυσό κρεμαστό κολιέ με καρδιά, χρυσά βραχιόλια και δαχτυλίδια, μίνι κρίκους και μια μαύρη ζώνη αλυσίδα. Less is more #not!

jennifer_lopez_tolmiro_sinolo.jpg

Jennifer Lopez : Υιοθέτησε το matrix style trend με αυτό το risky outfit

Η Jlo απέδειξε τη διαχρονική αξία του συγκεκριμένου μοτίβου

Το glam της ταίριαξε επίσης με το σύνολό της, με την Jennifer Lopez να επιλέγει ένα κραγιόν σε έντονη κόκκινη απόχρωση που ταίριαζε με τα νύχια της αντί για το συνηθισμένο της nude lip. «Plaid girls club» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CZQQlXGpZWJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η megastar φαίνεται να είναι μεγάλη θαυμάστρια αυτού του chic print, καθώς νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα κοινοποίησε άλλες φωτογραφίες φορώντας ένα παλτό και μια φούστα σε ένα παρόμοιο μοτίβο. Προωθούσε την πολυαναμενόμενη επερχόμενη ταινία της Marry Me, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους και στο Peacock την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

https://www.instagram.com/p/CZFfD22vcIx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επιπλέον, σε έξοδο με τον αγαπημένο της Ben Affleck στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Οκτώβριο, η Jlo επέλεξε ένα total Dior outfit με μάξι πλισέ φόρεμα και ένα πανωφόρι με κρόσσια στις αποχρώσεις του ανοιχτού πράσινου και του γκρι.



To look της pop star είναι το τέλειο inspo για να εμπνευστείς φέτος τον χειμώνα. Αν θέλεις να αντιγράψεις το look της, συγκεντρώσαμε στην gallery παρακάτω 10 κομμάτια για εσένα:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @jlo

Διάβασε επίσης: