Η Victoria Beckham σχολιάζει τα κορυφαία trends της χρονιάς -Τι κρατάει και τι δεν θα φόραγε ποτέ;

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Victoria Beckham σχολιάζει τα κορυφαία trends της χρονιάς -Τι κρατάει και τι δεν θα φόραγε ποτέ;

Barbiecore, Balletcore και πανύψηλα τακούνια πλατφόρμες. Η αυστηρή Victoria Beckham μας εξηγεί πως έχτισε το iconic στυλ της.

Οι Beckhams είναι και πάλι στην επικαιρότητα καταφέρνοντας να στρέψουν όλα τα φλας πάνω τους. Αυτή τη φορά όμως με έναν απόλυτα μετρημένο και ώριμο τρόπο, χωρίς τις ακρότητες του παρελθόντος, δίνοντάς μας μια διαφορετική ματιά από την προσψπική τους ζωή. Και μέσα σε όλα αυτά η πανέξυπνη Victoria έχει γίνει μία από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες θα τολμήσω να πω σχεδιάστριες μόδας, δημιουργώντας από το μηδέν έναν οίκο, ο οποίος βασίστηκε στο iconic προσωπικό της στυλ.

victoria-beckham-(1).jpg

Για να παραμείνει, όμως, μια γυναίκα τόσο πιστή και συνεπής στην αισθητική της μέσα στα χρόνια σημαίνει ότι και έχει φοβερή αυτοπεποίθηση, αλλά και ότι ξέρει ακριβώς τι είναι αυτό που της αρέσει. Η Victoria Beckham όχι μόνο δημιούργησε το iconic Posh style, αλλά το μετέφρασε και σε ένα επιτυχημένο brand εκατομμυρίων.

Britain Beckham Premiere

(Scott Garfitt/Invision/AP)

Invision

Έναν περίπου μήνα μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του συζύγου της David Beckham στο Netflix, και εν μέσω μιας νέας φρενίτιδας με τους Beckhams , η Victoria φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο της Vogue France και γίνεται εξώφυλλο με ένα total Prada look -και όχι με Victoria Beckham!

victoria-beckham-(6).jpg

Τα κομψά formula looks της σεζόν που θα αποθεώσουν το στυλ μας σε κάθε περίσταση

Η Victoria Beckham στο εξώφυλλο της Vogue France.

«Ο David και εγώ αγαπήσαμε το Παρίσι από τότε που γνωριστήκαμε πριν από 27 χρόνια (...). Για έναν σχεδιαστή μόδας, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος. Αγαπώ τους ανθρώπους, την ενέργειά τους. Είναι πραγματικά η πιο όμορφη πόλη στον κόσμο. Νιώθω σαν στο σπίτι μου στο Παρίσι,» δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη της για την επιλογή της να παρουσιάζει τα shows της στο Παρίσι. «Χάρη στα social media, οι άνθρωποι με βλέπουν πλέον ως σκληρά εργαζόμενη, σύζυγο και μητέρα… Βλέπουν την πραγματική μου προσωπικότητα. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Έχω πολλές φιλοδοξίες και δουλεύω σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου,» είπε.

https://www.instagram.com/p/CzB9IyBISn7/

Καλά όλα αυτά, αλλά ποιες είναι αλήθεια οι τάσεις που αγαπά η ίδια; Εκτός από τα basics, τα οποία είναι σίγουρα αγαπημένα της, υπάρχει κάτι άλλο που να λατρεύει από τις νέες τάσεις, όπως το no pants trend ή τις γραβάτες που μπήκαν πλέον και στη γυναικεία ντουλάπα. Η ίδια κάθισε μπροστά από το φακό της Vogue France και έκανε ένα kepp or toss, σχολιάζοντας τις τάσεις της σεζόν. Ας πούμε μόνο ότι δεν είναι μεγάλη fan της Barbie. Έχει, όμως, κάποιες αδυναμίες που θα τις εντάξει στο iconic προσωπικό της στυλ, που την έχει βάλει στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του κόσμου.

https://www.instagram.com/reel/CzEdFrfoWGx/