9 bag trends που αξίζει να γνωρίζεις για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022

Sabine Camhi
9 bag trends που αξίζει να γνωρίζεις για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022

Slouchy, mini, με αλυσίδες: τα σχέδια σε τσάντες που θα μας απασχολήσουν την άνοιξη.

Έχουμε πολλούς λόγους να αγαπάμε τη μόδα. Ένας από αυτούς είναι χωρίς καμία αμφιβολία οι τσάντες. Μετά από δύο χρόνια στα οποία οι τσάντες ήταν στο τελευταίο βάθρο των προτεραιοτήτων μας στις αγορές στις αρχές του 2021, αυτό το αντικείμενο πόθου έχει επιστρέψει για τα καλά και είναι και πάλι απαραίτητο αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας.



Μπορεί να χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμη για να αρχίσουμε να φοράμε τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά μας ρούχα, αν όμως σκέφτεσαι να επενδύσεις σε μια καινούργια τσάντα, τότε είναι σημαντικό να γνωρίζεις τις τάσεις για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, οι οποίες αναδεικνύουν τα hero bags που πρέπει να βάλεις «στο μάτι».

Chanel S22 011.jpg

Chanel SS22

Οι τσάντες της Άνοιξης

Στις πασαρέλες για την σεζόν SS22 λοιπόν, οι οίκοι Loewe, Off-White, Gucci και άλλοι επικεντρώθηκαν σε slouchy σχήματα, ενώ τα μοντέλα στα shows των Balmain, The Row και Jil Sander κρατούσαν XXL τσάντες. Από την άλλη, οι οίκοι Dior, Louis Vuitton και Bottega Veneta είναι υποστηρικτές των μικροσκοπικών αξεσουάρ, όπως τα classics σε έντονα χρώματα. Τα bucket bags επίσης επιστρέφουν στην πιο κομψή τους εκδοχή όπως αποκαλύπτουν τα σχέδια των συλλογών των οίκων Michael Kors, Chloé, Louis Vuitton και Alaïa.

Chanel_Spring-Summer-2022-collection.jpg

10 εντυπωσιακές oversized τσάντες για να αντικαταστήσεις την mini tote σου φέτος τον χειμώνα

Bottega Veneta PO S22 021.jpg

Bottega Veneta SS22

Κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να πάρεις έμπνευση.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Imax Tree

Διάβασε επίσης: