Αυτές είναι οι τσάντες που κρατούν οι πιο κομψές celebrities το 2022

Νατάσσα Σχοινά
Αυτές είναι οι τσάντες που κρατούν οι πιο κομψές celebrities το 2022

Μικρές, πρακτικές και ιδιαίτερα στυλάτες, αυτές οι τσάντες χωρούν τα πάντα χωρίς να ενοχλούν. 

Οι τάσεις στη μόδα αλλάζουν ανάλογα με την εποχή και τις ανάγκες που αυτή φέρνει μαζί της. Τα τελευταία χρόνια, για παράδειγμα, η πρακτικότητα και η άνεση αποτελούν Νο1 χαρακτηριστικά με βάση τα οποία το κοινό επιλέγει να κάνει τις αγορές του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι φόρμες και τα φαρδιά παντελόνια που επανήλθαν στο προσκήνιο μεταφέροντας λίγη από τη χαλαρότητα του σπιτιού στο street style.

Όσον αφορά στις τσάντες, ένα νέο trend σε brands έκανε την εμφάνισή του το 2021 και φιλοδοξεί να διατηρήσει την επιρροή του στο 2022, αφού πρώτα έχει κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης από μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα της διεθνούς showbiz.



Γιατί οι celebrities επιλέγουν τις τσάντες ώμου του brand «By Far»

Το «By Far» είναι ένα brand που δημιουργήθηκε από τρεις γυναίκες δημιουργούς, τις δίδυμες αδερφές Sabina και Valentina και την κολλητή τους φίλη Denitsa. Τα κορίτσια κυκλοφόρησαν την πρώτη τους συλλογή το 2016 και τα σχέδιά τους έχουν φανερή επιρροή από τα 90s και τις αρχές των 00s. Οι τσάντες τους είναι μικρές σε μέγεθος, αλλά ιδιαίτερα πρακτικές, αφού χωρούν τα βασικά που έχει ανάγκη να κουβαλάει μαζί της μία γυναίκα, όπως κινητό, χρήματα, κλειδιά.

https://www.instagram.com/p/CZmLuwbrGGR

Το brand έχει ήδη καταφέρει να βρεθεί στις ντουλάπες των πιο γνωστών κυριών της παγκόσμιας showbiz, βρίσκοντας στη λίστα με το celebrity πελατολόγιό τους, ονόματα, όπως η Kendall Jenner, η Elsa Hosk, η Emily Ratajkowski, η Maddie Ziegler, ακόμα και η δική μας Ελένη Φουρέιρα.

https://www.instagram.com/p/CYwTJRNsTuE
https://www.instagram.com/p/CVf4bXJL-1J
https://www.instagram.com/p/CXtVKJAsqr-

Οι τσάντες του «By Far» σχεδιάζονται στην Αυστραλία, φτιάχνονται στο χέρι στη Βουλγαρία και από εκεί φτάνουν στις καθημερινές εμφανίσεις των celebrities.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερες από τις πιο διάσημες προσωπικότητες που έχουν επιλέξει ανά διαστήματα το διάσημο brand.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το κομψό και άνετο παντελόνι που θα φοράς όλη τη μέρα σαν να ήταν φόρμα

Οι τάσεις στις φούστες που θα φοράμε όλες την επόμενη σεζόν

Αυτές είναι οι 8 κορυφαίες τάσεις στα κοσμήματα για το 2022