10 εντυπωσιακές oversized τσάντες για να αντικαταστήσεις την mini tote σου φέτος τον χειμώνα

Sabine Camhi
10 εντυπωσιακές oversized τσάντες για να αντικαταστήσεις την mini tote σου φέτος τον χειμώνα

Οι καθημερινές σου εμφανίσεις με oversized τσάντες δεν θα περνάνε απαρατήρητες!

Όλες γνωρίζουμε πως οι τσάντες είναι απαραίτητο αξεσουάρ. Εκτός από το γεγονός πως μπορούν να αναβαθμίσουν ένα σύνολο, οι γυναικείες τσάντες είναι πάνω από όλα πρακτικές, αφού μπορούμε να χωρέσουμε σε αυτές όλα τα απαραίτητα πράγματα της καθημερινότητάς μας. Ενώ οι τάσεις στις μικροσκοπικές τσάντες υπονοούν ότι το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα κραγιόν, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Το πορτοφόλι, το κινητό, οι ενυδατικές κρέμες με αντηλιακή προστασία, η κρέμα χεριών, το αντισηπτικό και το lip balm είναι μόνο κάποια από τα καθημερινά απαραίτητα που χρειάζεται μια γυναίκα μέσα στην τσάντα της. Ειδικά αν είσαι μια business woman, οι oversized τσάντες είναι μία μοναδική επιλογή για την δουλειά σου.


https://www.instagram.com/p/CMPFxOEgyF3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι oversized τσάντες είναι και πάλι «in»

H Olivia Palermo και οι δίδυμες Olsen είναι μόνο μερικές από τις in fashion celebrities που αγαπούν τις μεγάλες τσάντες. Αυτό το αξεσουάρ ωστόσο δεν είναι απλώς θέμα καλού γούστου. Εμείς οι γυναίκες χρειάζονται μια τσάντα που μπορεί να χωρέσει... όλο το πρόγραμμά μας. Ευτυχώς, οι πασαρέλες και οι τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-22 απέδειξαν ότι οι oversized τσάντες έχουν επιστρέψει.

bag_trends_main.jpg

Έξι τάσεις στις τσάντες που θα κυριαρχήσουν στο street style του 2022



Αν ανυπομονείς να αγοράσεις μια, μην ανησυχείς – σε έχουμε καλυμμένη. Στην gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε 10 κομμάτια που έχουν πολύ χώρο, στυλ αλλά και που δεν θα περάσουν με τίποτα απαρατήρητες.

Απόλαυσε λοιπόν λίγη παραπάνω προσοχή και πρόσθεσε τώρα μια τέτοια τσάντα στην wishlist σου:

Στην κεντρική φωτογραφία φωτογραφία από το Chanel Spring-Summer 2022 catwalk.

Διάβασε επίσης