8 laptop bags για εσένα που θες να γυρνάς με τον υπολογιστή σου στην πόλη

Sabine Camhi
8 laptop bags για εσένα που θες να γυρνάς με τον υπολογιστή σου στην πόλη

Αυτές τις τσάντες τις χρειάζεται κάθε σύγχρονη γυναίκα – για το πανεπιστήμιο, τη δουλειά και τα ταξίδια.

Αν είσαι μια business woman που πρέπει παντού και πάντα να μεταφέρει το laptop της, τότε πιθανότατα αναζητάς μία κομψή laptop bag. Μια θήκη φορητού υπολογιστή είναι ζωτικής σημασίας για τη δουλειά σου, καθώς σου διασφαλίζει πρώτα απ' όλα ένα stylish look και φυσικά (σε πρακτικό επίπεδο) ότι το laptop σου είναι προστατευμένο για το ταξίδι σου, είτε πας στο γραφείο με το αυτοκίνητο, με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, είτε πηγαίνεις κάθε πρωί στο καφέ της γειτονιάς σου για να δουλέψεις.

«Bigger is better»

Αν είσαι σαν εμένα, σίγουρα τότε ψάχνεις πολύ καιρό να βρεις μια τσάντα που είναι και πρακτική και συγχρόνως κομψή. Αυτό είναι άλλωστε ένα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει τις καθημερινές σου εμφανίσεις, γι’ αυτό πρέπει να συνδυάζει ένα ευρύχωρο σχέδιο και υψηλή αισθητική. Πρέπει να έχει επαρκή χώρο για να μεταφέρει πολλά περισσότερα απαραίτητα πέρα από έναν φορητό υπολογιστή.

Chanel_Spring-Summer-2022-collection.jpg

10 εντυπωσιακές oversized τσάντες για να αντικαταστήσεις την mini tote σου φέτος τον χειμώνα

Αν δεν είσαι σίγουρη από πού να ξεκινήσεις, σου προτείνω να θυμηθείς τις πασαρέλες της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021/22 για να αντλήσεις έμπνευση. Οι ευρύχωρες τσάντες πρωταγωνίστησαν, μεταξύ άλλων, στις συλλογές των Gabriela Hearst, Fendi και Christian Dior.

laptop_bags9.jpg

Φυσικά, υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά, όμως ψάξαμε και βρήκαμε 8 πρακτικές και κομψές τσάντες που συνδυάζουν όλα τα στοιχεία που επιθυμούμε. Θα σε κρατήσουν οργανωμένη, μπορούν να χωρέσουν εύκολα τα πάντα -από το πορτοφόλι σου μέχρι ένα βιβλίο-, και το πιο σημαντικό, θα προστατεύσουν τον φορητό υπολογιστή σου από οποιαδήποτε φθορά.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ