Oκτώ σύνολα που αποδεικνύουν πως τα bucket hats ταιριάζουν με τα πάντα

Sabine Camhi
Oκτώ σύνολα που αποδεικνύουν πως τα bucket hats ταιριάζουν με τα πάντα

Ποιος φανταζόταν πως αυτό το αξεσουάρ θα μπορούσε να είναι τόσο ευέλικτο;

Οι πιθανότατα εάν, πριν λίγα χρόνια, σου ζητούσε κάποιος να κάνεις μια λίστα με τις τάσεις της δεκαετίας του '90 που θα επέστρεφαν τα bucket hats θα ήταν κάτω-κάτω στη λίστα σου. Μάλιστα, μπορεί να μην ήταν καν μέσα σε αυτήν. Η αλήθεια είναι πως τα bucket hats ήταν από τα πιο μισητά items εκείνης της περιόδου. Ωστόσο, αυτό το ρετρό αξεσουάρ έκανε την επανεμφάνισή του πολύ πρόσφατα στις πασαρέλες της σεζόν F/W 2019. Επιπλέον, έχουμε βρει χιλιάδες σύνολα που ολοκληρώνονται με ένα bucket hat, οπότε γι’ αυτούς τους λόγους αυτό το αξεσουάρ δεν μπορεί πλέον να αγνοηθεί.

Το bucket hat είναι ένα αξεσουάρ που ταιριάζει σε όλους. Το έχουμε δει φορεμένο πολύ συχνά από bloggers και It girls, από διάσημα μοντέλα, όπως η Kaia Gerber και η Hailey Bieber, αλλά και από superstars όπως η Rihanna. Όποιο και να είναι το προσωπικό σου στυλ, υπάρχει ένα bucket hat ιδανικό για εσένα. Σύμφωνα με την Google, οι αναζητήσεις γι’ αυτό το αξεσουάρ αυξήθηκαν σχεδόν κατά 400% μόνο τον περασμένο χρόνο. Τα bucket hats δίνουν μία χαλαρή νότα σε κάθε σου outfit και μπορούν αυτόματα να αναβαθμίσουν ένα βαρετό look.

Εάν αισθάνεσαι λοιπόν το '90s και '00s vibe, ήρθε η ώρα να ενσωματώσεις το νέο και βελτιωμένο bucket hat στο σύνολό σου. Όταν δεις παρακάτω πώς το φόρεσαν οι αγαπημένες σου influencers, θα πάρεις και εσύ έμπνευση για τα επόμενα, καθημερινά casual looks σου και όχι μόνο.

Δες επίσης: Πέντε εντυπωσιακοί τρόποι για να φορέσεις πλεκτά ρούχα και την άνοιξη