Πέντε εντυπωσιακοί τρόποι για να φορέσεις πλεκτά ρούχα και την άνοιξη

Sabine Camhi
Πέντε εντυπωσιακοί τρόποι για να φορέσεις πλεκτά ρούχα και την άνοιξη

Υπέροχα κομμάτια για τις κρύες μέρες και νύχτες της άνοιξης!

Τα πλεκτά δεν είναι πια συνώνυμα με τα άβολα ρούχα που τσιμπάνε και τα κακόγουστα μοτίβα. Τα τελευταία χρόνια, style icons όπως η Katie Holmes επαναφέραν τα πλεκτά στη μόδα. Οι σχεδιαστές μόδας μας έδειξαν επίσης πως το μαλλί μπορεί να γίνει πολύ ευέλικτο και κατάλληλο για τις μέρες που θες να μείνεις στο σπίτι, ζεστή και άνετη, αλλά και για τις μέρες που θες ένα πιο risqué look.

Κατά τη διάρκεια του 2020, η αντιμετώπιση μας απέναντι στην μόδα άλλαξε και από ότι φαίνεται πολλές από αυτές τις αλλαγές ήρθαν για να μείνουν. Τώρα πια μας ενδιαφέρουν λιγότερο τα στενά ρούχα και τα ψηλοτάκουνα, αλλά επιλέγουμε άνετα, πολύχρωμα ρούχα που μας κάνουν να νιώθουμε ωραία και ένα από αυτά είναι τα πλεκτά.


https://www.instagram.com/p/CLdDkdUB7Ns

Τα πλεκτά είναι ιδανικά για τις μέρες που οι θερμοκρασίες πέφτουν χαμηλά, είναι απίστευτα άνετα και μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ωστόσο, μπορείς να τα φορέσεις μέχρι και την άνοιξη ανάλογα με το πόσο χοντρή είναι η πλέξη τους. Να θυμάσαι πως τα layers είναι φίλοι σου και ότι το mix' n' match στις υφές και τα χρώματα μπορεί να δημιουργήσει πολύ εντυπωσιακά σύνολα.

Αν ψάχνεις να αναβαθμίσεις τα μάλλινα σου ρούχα, λοιπόν, παρακάτω θα βρεις μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να δοκιμάσεις καινούρια looks που θα αναδείξουν το ανοιξιάτικο σου στυλ.

Δες επίσης: Οι πέντε καλύτερες στυλιστικές συμβουλές για ψηλές γυναίκες