Το μαύρο παντελόνι είναι το basic που φοράμε κάθε σεζόν -Τα καλύτερα σχέδια του φθινοπώρου

Ναταλία Κατσακιώρη
Το μαύρο παντελόνι είναι το basic που φοράμε κάθε σεζόν -Τα καλύτερα σχέδια του φθινοπώρου
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Από τα wide leg παντελόνια στα κλασικά cigarettes.

Οι πιο έξυπνες αγορές, που έκανες ποτέ είναι τα items που ανήκουν στα basics. Στα βασικά κομμάτια της ντουλάπας μας, που αξίζει να δίνουμε και το μεγαλύτερο budget μας, αν με ρωτάς, γιατί έρχονται κάτι στιγμές, όπως αυτή για παράδειγμα που θα βγάλεις όλα τα μαύρα σου παντελόνια από το πίσω μέρος της ντουλάπας σου και θα δεις πώς μπορείς να τα αξιοποιήσεις τώρα που μπήκαμε στο φθινόπωρο.

black_pants-(5).jpg

Και όταν λέω όλα, εννοώ όλα. Γενικά, το μαύρο παντελόνι έχει περάσει από πολλά στάδια στη ζωή μας και από εκεί που ήταν ένα ξεκάθαρα ανδρόγυνο item, πράγμα που σημαίνει ότι το συνδυάζαμε περισσότερο με αυστηρά πουκάμισα και σακάκια, έγινε ένα day to day κομμάτι, που αγαπήσαμε σχεδόν όσο και το τζιν παντελόνι μας. Το φθινόπωρο του 2023 έχεις όλα τα σχέδια στη διάθεσή σου.

Οδηγός αγοράς: Οι φθινοπωρινές μπαλαρίνες αγαπούν τις γεωμετρίες και τις ζεστές αποχρώσεις

black_pants-(9).jpg

Τα 6 styles σε μαύρο παντελόνι που θα βάλουμε το φθινόπωρο.

Wide leg pants: Έχει πάρει την αίγλη του κλασικού τώρα πια και σίγουρα έχεις ένα φαρδύ μαύρο παντελόνι στη συλλογή σου. Με άνετο μαλακό ύφασμα θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στα office looks μας.

black_pants-(4).jpg

Track suits: Είναι ένα 80s flash και μπορείς να τις φορέσεις -εννοείται!- και εκτός γυμναστηρίου. Τα crop tops και τα tube tops είναι ο καλύτερος συνδυασμός γαι ένα τέτοιο στυλ. Κάνε την ανατροπή και φόρεσέ το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, πέδιλα, μποτάκια ή mules.

black_pants-(10).jpg

Ψηλόμεσο: Η καλύτερη επιλογή για τις περισσότερες γυναίκες, που μας έχουν βολέψει τόσο πολύ τα high waisted παντελόνια. Δεν υπάρχει τίποτα πιο κολακευτικό!

black_pants-(3).jpg

Δερμάτινο παντελόνι: Το μαύρο ταιριάζει πάρα πολύ σαν χρώμα σε ένα υλικό όπως το δέρμα. Επίσης, με τη μανία που μας είχε πιάσει τους δύο περασμένους χειμώνες με τα total leather looks σίγουρα έχεις ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι ήδη. Ετοιμάσου να το συνδυάσεις με φρέσκια οπτική.

black_pants-(2).jpg

Cigarette: Είναι η πιο slim και sophisticated σιλουέτα, αν ναι μεν θέλεις να ακολουθήσεις την office αισθητική, αλλά δεν σου αρέσουν τα φαρδιά παντελόνια με τα τεράστια μπατζάκια, που κυκλοφορούν. Το λες και come back, αφού είχαμε καιρό να δούμε ένα τέτοιο στυλ στους δρόμους.

black_pants-(1).jpg

Κολάν: Και μάλιστα stirrup κολάν. Το κολάν της μπαλαρίνας, που αγκαλιάζει το πόδι από κάτω και κάνει τα πόδια να μοιάζουν πιο μακριά. Θα το βάλουμε στα πλαίσια του μαύρου παντελονιού.

black_pants-(8).jpg