4 εναλλακτικά ανοιξιάτικα prints αν βαρέθηκες (ήδη) τα florals

Ναταλία Κατσακιώρη
4 εναλλακτικά ανοιξιάτικα prints αν βαρέθηκες (ήδη) τα florals
Photo Credit: Chiara Marina Grioni/launchmetrics.com/spotlight

Όταν θέλεις να είσαι groundbreaking την άνοιξη!

Ποτέ κανείς δεν βαρέθηκε να βλέπει το Devil Wears Prada και να ακούει τις iconic ατάκες της Miranda Prisley. Η φράση της για τα florals της άνοιξη, που δεν βρήκε groundbreaking φυσικά, έχει μείνει στην ιστορία και η άνοιξη του 2024 είναι η εποχή που ερχόμαστε να συμφωνήσουμε μαζί της. Γιατί μόλις μπήκε ο Απρίλιος και τα florals μας έχουν ήδη καταπνίξει.

Οδηγός αγοράς: Τα 10 σακάκια που θα φορέσουμε την άνοιξη στο γραφείο -Και όχι μόνο

prints_inspring-(3).jpg

Και επειδή ανάμεσά μας υπάρχουν και άνθρωποι που δεν θέλουν να γίνουν ένα με το λουλουδάτο back round της εποχής, εμείς προτείνουμε τέσσερα εναλλακτικά prints που είναι στην επικαιρότητα και έρχονται να πάρουν επάξια το ρόλο των florals.

https://www.instagram.com/p/C5DLsRNMBtv/
https://www.instagram.com/p/CdiXWhyDrZr/

Τα 4 prints που θα φορέσεις αντί για florals.

Animal print

Το έχεις δει και το έχεις διαβάσει πλέον παντού. Το λεοπάρ είναι πιο hot από ποτέ. Και εμείς θέλουμε αυτόματα να φορέσουμε ένα ωραίο animal printed μοτίβο με retro, θηλυκές αναφορές. Είτε μιλάμε για ένα chic πανωφόρι, είτε για ένα παντελόνι ή μια φούστα, είτε για ένα μικρό touch με κάποιο αξεσουάρ.

prints_inspring-(1).jpg

Vivid stripes

Οι ρίγες μας αρέσουν πολύ και έχουμε την τάση να τις ταυτίζουμε με τις μαρινιέρες. Αλλά αυτή την άνοιξη έχουν εμφανιστεί ανανεωμένες με χρωματικές αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το ροζ και το κίτρινο. Μην περιορίζεσαι μόνο στα κλασικά όμως stripes και τόλμησε να φορέσεις ακόμα και ένα item με συνδυασμό χρωμάτων στις ρίγες του.

prints_inspring-(6).jpg

Fruits and veggies

Είναι ένα φρέσκο είδος μοτίβων που έχει έρθει στο προσκήνιο και είναι αρκετά ρομαντικό. Μετά το Cottagecore που κυριάρχησε στα trends του Tik Tok είδαμε όλα αυτά τα prints που κάποτε θεωρούσαμε παλιομοδίτικα με άλλο μάτι. Τα μικρά κερασάκια είναι σίγουρα μια μεγάλη τάση και αυτό το cute μοτίβο θα το δούμε σε φορέματα και φούστες και το καλοκαίρι που μας έρχεται.

prints_inspring-(7).jpg

Transitional style: 10 μεταβατικά σύνολα που θα φορέσουμε τον Απρίλιο

Vichy

Η ρέτρο, ανοιξιάτικη εναλλακτική του καρό. Οι Γαλλίδες και το fench chic έχουν ταυτιστεί με το συγκεκριμένο μοτίβο, το οποίο θεωρώ άκρως παιχνιδιάρικο, ενώ κρατάει πάντα αυτό το elegance που το χαρακτηρίζει. Ένα total printed outfit με vicky καρό δεν μπορεί να είναι ποτέ υπερβολικό, οπότε επένδυσε σε ένα ανοιξιάτικο σετάκι τώρα.

prints_inspring-(5).jpg