Έχω να οργανώσω το πάρτυ, θα τα καταφέρω;  

Έχω να οργανώσω το πάρτυ, θα τα καταφέρω;  

Πολλές φορές μεγαλώνοντας ξεχνάμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε και για τους εαυτούς μας πολύ όμορφα event, είτε είναι για τα γενέθλια, τη προαγωγή μας, το μπάτσελορ ή το γάμο μας.

Κάθε όμορφο event, είναι όμορφες εικόνες και όμορφες αναμνήσεις και η εταιρία Boutique Party Shop είναι εδώ για να τις δημιουργήσετε παρέα.

- Ας ξεκινήσουμε από το πάρτυ που θέλετε να κάνετε μαζί με τις φίλες, στο σπίτι για τα γενέθλια σας, για την προαγωγή σας ή ακόμα και γιατί θέλετε να γιορτάσετε την έναρξη της άδειας του καλοκαιριού.

Πως το πάρτυ ενηλίκων θα έχει τόσο γέλιο και παιχνίδι; Στο Boutique Party Shop, τον Νο1 προορισμό πάρτυ για κάθε περίσταση, σας έχουμε τη λύση για το πώς να εκτοξεύσετε τη διασκέδαση, να κάνετε μια βραδιά με φίλες λίγο πιο “πικάντικη” και ενδιαφέρουσα και να ανεβάσετε το κέφι στο πάρτυ σε άλλο επίπεδο!

Καλή παρέα, λίγο (ή και περισσότερο) ποτό και μερικά αστεία και διασκεδαστικά παιχνίδια Drinking games είναι τα συστατικά ενός άκρως επιτυχημένου πάρτυ για ενήλικες γιατί… και οι μεγάλοι έχουν ψυχή και μπορούν να γίνουν η ψυχή του πάρτυ!

Είστε δύο βήματα μακρυά από μια βραδυά όλο γέλιο και αναμνήσεις.

Πρώτο βήμα, επιλέξτε θέμα για το τραπέζι σας ή δώστε έμφαση σε ένα χρώμα, προκειμένου να έχετε ασορτί πιάτα, ποτήρια, χαρτοπετσέτες, κουταλομαχαιροπίρουνα, διακοσμητικά αντικείμενα και αξεσουάρ. Δεύτερο βήμα εξοπλιστείτε με ποτά και ένα ή και περισσότερα Drinking Games για ενήλικες, που υπόσχονται να εκτοξεύσουν τη διασκέδαση των καλεσμένων σας στα ύψη!



- Μήπως ήρθε η ώρα να παντρέψουμε την κολλητή; Μήπως πρέπει να οργανώσουμε εμείς το μπάτσελορ - bachelorette και αυτή το γάμο της;

Σε κάθε περίπτωση η εταιρία Boutique Party Shop σας λύνει τα χέρια και κάνει την διοργάνωση ευχάριστη και εύκολη.



Επισκεφτείτε οποιοδήποτε φυσικό μας κατάστημα, Boutique Party Shop Γλυφάδας, Boutique Party Shop Καλλιθέας , Boutique Party Shop Χαλανδρίου ή το Pick Up Store Βάρης και η ομάδας μας θα σας δώσει τις οδηγίες για το πιο αξέχαστο μπάτσελορ - bachelorette και τον πιο παραμυθένιο γάμο.

Μπάτσελορ χωρίς παιχνίδια και αστεία αξεσουάρ γίνεται; Στο Boutique Party Shop θα βρείτε τόσο πιάτα, ποτήρια, στέμμα, τιάρα, κορδέλα για τη νύφη, κορδέλα για τη κουμπάρα και κορδέλες για τη παρέα της νύφης, αλλά και πονηρά αξεσουάρ για την νύφη που θα σας χαρίσουν στιγμές γέλιου και αυθορμητισμού, με πονηρά καλαμάκια, πονηρά ποτήρια, και παιχνίδια είτε με πονηρά σχέδια, είτε με πονηρό περιεχόμενο.



Από το σωστό μπάτσελορ πάρτυ δεν γίνεται να λείπει η μουσική! Σε ποιον δεν αρέσει ένα καλό καραόκε πάρτυ, πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με ποτό και μπάτσελορ.

Στο Boutique Party Shop αγαπάμε τα καραόκε πάρτυ, γι’ αυτό θα σας βοηθήσουμε να διοργανώσετε μια αξέχαστη εμπειρία για τους καλεσμένους σας. Ζεστάνετε λοιπόν τις φωνητικές χορδές σας, πιάστε το μικρόφωνο και διασκεδάστε με την ψυχή σας!

Karaoke Challenge: Οργανώστε διασκεδαστικά karaoke challenges με τα αγαπημένα τραγούδια της νύφης και του Team Bride! Εξοπλιστείτε με το super στυλάτα ηχεία στα αγαπημένα χρώματα της νύφης και για να μετατρέψετε το πάρτυ σας στην απόλυτη μουσική σκηνή Bachelorette! Από το φορητό ηχείο μπορείτε να παίξετε μουσική μέσω Bluetooth, USB και MicroSD.

- Τέλος οργανώστε το παραμυθένιο γάμο που είχατε ονειρευτεί. Η εύρεση τόσο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όσο και στα φυσικά μας, όλων των στοιχείων για διακόσμηση για το τραπέζι του γάμου, διακόσμηση γάμου για την εκκλησία, αλλά και όλα τα αξεσουάρ για τη νύφη και το γαμπρό, είναι το πρώτο βήμα να πλησιάσουμε στην ονειρική εικόνα που είχατε. Μαζί με τη μεγάλη ποικιλία επιλογών σε μπαλόνια και την εμπειρία της ομάδας μας, ο γάμος σας θα είναι ακριβώς όπως επιθυμούσατε.



Έτσι η εταίρια Boutique Party Shop από το 2008 βρίσκεται πάντοτε στο πλάι των πελατών της και με τη μεγαλύτερη ποικιλία σε είδη πάρτυ, μπαλόνια, είδη μπάτσελορ και γάμου σας δίνει τη δυνατότητα να γιορτάζετε τις χαρούμενες στιγμές της χρονιάς σας, όπως θα θέλατε ή φαντάζεστε.

Το πάρτυ, η διασκέδαη και η χαρά δεν έχουν ηλικία και η γυναίκα και το Boutique Party Shop θα βρουν τη τέλεια ισορροπία.

Τμήμα E-shop: www.boutiquepartyshop.gr
Τηλ: +30 211 0133 900
info@boutiquepartyshop.gr

Καταστήματα:

Boutique Party Shop Ανδρέα Παπανδρέου 20, Γλυφάδα
Τηλ: +30 210 8940 152

Boutique Party Shop Λεωφόρος Ελ.Βενιζέλου 16, Καλλιθέα
Τηλ: +30 210 957 3725

Boutique Party Shop Δουκίσσης Πλακεντίας 11, Χαλάνδρι
Τηλ: +30 210 680 1121

Boutique Party Shop PICK UP STORE Λεωφόρος Ευέλπιδων 66 Βαρη
Τηλ: +30 210 9655 554