Η Μαίρη Συνατσάκη μόλις έκανε την πιο hot φθινοπωρινή αλλαγή στα μαλλιά της!

Βιβή Αγγελάκη
Η Μαίρη Συνατσάκη μόλις έκανε την πιο hot φθινοπωρινή αλλαγή στα μαλλιά της!

Δες το νέο της hairlook

Το καλοκαίρι τελείωσε, εδώ και κάμποσο καιρό έχουμε μπει στο φθινόπωρο και ήδη οι περισσότερες σκεφτόμαστε ποια αλλαγή θα κάνουμε στα μαλλιά μας, ενόψει μάλιστα και της νέας σεζόν. Αν λοιπόν, έχεις πάρει την απόφαση και έχεις – ήδη- κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο, τότε το ερώτημα που σίγουρα θα σε βασανίζει είναι : Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου;


Οι σκέψεις πολλές: Να κάνεις μία αλλαγή στο χρώμα τους, στο μήκος ή και στα δύο; Οι διάσημες κυρίες της ελληνικής αλλά και παγκόσμιας showbiz είναι εδώ για να μας δίνουν ιδέες με τα δικά τους looks.

Άντα Λιβιτσάνου: Ακόμη μία φορά πρωτοτύπησε με το νέο χρώμα στα μαλλιά της!


Πριν λίγη ώρα, λοιπόν, η Μαίρη Συνατσάκη αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της, υιοθετώντας ένα μακρύ καρέ (lob) το οποίο είναι από τις πιο hot τάσεις για τα μαλλιά την τελευταία περίοδο. Μάλιστα δοκίμασε να δώσει ένα πιο wavy εφέ.

https://www.instagram.com/p/

"Καμιά φορά χρειάζεται να σπάσεις την εικόνα με την οποία σε έχουν συνηθίσει όλοι.. Κι εσύ τον εαυτό σου.. Έχουν πολύ πλάκα οι αλλαγές και μια κάποια απελευθέρωση.. *wink wink*" σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Ενώ φωτογραφία ανέβασε και η makeup artist, Έλσα Πρωτοψάλτη από τα backstage φωτογράφισης.

14374123 976781502450809 899731193937788928 n

Κι αν έχεις και εσύ μακριά μαλλιά, τι θα έλεγες να έκανες ένα παρόμοιο hairlook;