Σίγουρα συνεχίζεις να κάνεις αυτό το λάθος όταν φοράς το άρωμά σου!

Σίγουρα συνεχίζεις να κάνεις αυτό το λάθος όταν φοράς το άρωμά σου!

Και ήρθε η ώρα να το αλλάξεις

Το άρωμα που χρησιμοποιείς αποτελεί πια ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά σου και αναπόσπαστο κομμάτι σου. Αν χρησιμοποιείς μόνο ένα για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι και αυτό που γίνεται το σήμα κατατεθέν σου.

Ήξερες όμως πως φορώντας το κάνεις ένα «τραγικό» λάθος; Δεν φταις εσύ όμως, έτσι είχες μάθει από τη μαμά σου ή τη μεγαλύτερη αδερφή σου και έτσι έμαθες να το κάνεις κι εσύ. Όλες μας το κάνουμε -μην πανικοβάλλεσαι- και ίσως να το έκανες και σήμερα το πρωί.

Είναι κάτι παραπάνω σίγουρο πως πριν φύγεις για τη δουλειά σου ψέκασες από το αγαπημένο σου άρωμα μόνο στον ένα καρπό, τον οποίο στη συνέχεια έτριψες με τον άλλο σου καρπό (αντί να ψεκάσεις και σε εκείνον). Το τρίψιμο των καρπών σου είναι ό,τι χειρότερο για τον χαρακτήρα αλλά και τη διάρκεια του αρώματος.

16924217 1391398247598875 1322366746 n

Ένα μυστικό που σίγουρα δεν γνώριζες είναι πως κάθε άρωμα βασίζεται σε νότες κορυφής, εκείνες που «χάνονται» πολύ γρήγορα από τη στιγμή που θα φορέσετε το άρωμα, οι μεσαίες νότες που αποτελούν τον κορμό του και οι νότες βάσης, εκείνες που μένουν περισσότερο πάνω στην επιδερμίδα.

Όταν λοιπόν τρίβεις τους καρπούς σου ουσιαστικά τους ζεσταίνεις με αποτέλεσμα να «καίγονται» ακόμα πιο γρήγορα οι νότες κορυφής αλλά και να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του αρώματος.

Επομένως από εδώ και πέρα ξέχνα το τρίψιμο μεταξύ των καρπών σου και φρόντισε να ψεκάζεις και τους δύο.