New beauty obsession: Τα νέα lipgloss του οίκου Chanel, Rouge Coco Gloss

Βιβή Αγγελάκη
New beauty obsession: Τα νέα lipgloss του οίκου Chanel, Rouge Coco Gloss

Δες την καμπάνια που πρωταγωνιστεί η Lily Rose Depp 

Η Άνοιξη μπήκε και ο αγαπημένος οίκος Chanel μας δίνει άλλη μία αφορμή να το γιορτάσουμε με νέες beauty αφίξεις στο νεσεσέρ μας! Τα Rouge Coco Gloss, ήρθαν για να δώσουν χρώμα και ένταση στα χείλη μας- κάτι που άλλωστε απαιτεί αυτή εποχή και ξέρει πολύ καλά η δημιουργός τους, Lucia Pica, Global Creative Makeup and Color Designer της Chanel.

04 Packshot Still Life

Με εξαιρετικές συνθέσεις, που δεν κολλάνε και καλύπτοντας μια ευρεία παλέτα εκθαμβωτικών χρωμάτων (από τα πιο φωτεινά/ διάφανα μέχρι τα πιο τολμηρά/ έντονα), τα ολοκαίνουρια lipgloss του οίκου Chanel απλώνονται υπέροχα κατά μήκος των χειλιών χαρίζοντάς τους ένταση, ενώ χάρη στο ευέλικτο απλικατέρ τους, μπορούν να φορεθούν ακόμη και με τα μάτια κλειστά!

the film cover

Το μυστικό τους κρύβεται στην εξαιρετικά θρεπτική φόρμουλά τους, το σύμπλεγμα Hydraboost. Jojoba, ηλιοτρόπιο και μιμόζα συνδυάζονται με το φυσικό έλαιο καρύδας εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκειας ενυδάτωση και αφήνοντας τα χείλη πιο απαλά από ποτέ.Φωτίζουν τα χείλη δημιουργώντας μία λάμψη που καθρεφτίζει και κάνοντας το χαμόγελο κάθε γυναίκας πιο λαμπερό από ποτέ.

01 New Campaign AD Visual

Πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας για Rouge Coco Gloss- ποια άλλη- η Lily-Rose Depp, η οποία μετά το πρόσωπο του N ° 5 L'EAU, μεταφέρει τη νεανική φρεσκάδα και την ομορφιά της στο μακιγιάζ του γαλλικού οίκου. Δες εδώ τη διαφημιστική καμπάνια:




Update: Για να γιορτάσει το λανσάρισμα των Rouge Coco Gloss, ο οίκος δημιούργησε κάποια custom made stickers για να κάνει τα μηνύματά μας πιο παιχνιδιάρικα και πολύχρωμα... Είναι εύκολο να τα κατεβάσεις απευθείας από το App Store!