Κι όμως τα χείλη σου μπορούν να σκάσουν από τον ήλιο! 5 lip balms με SPF για juicy αποτέλεσμα

Ευαγγελία Αλπίδου
Κι όμως τα χείλη σου μπορούν να σκάσουν από τον ήλιο! 5 lip balms με SPF για juicy αποτέλεσμα

Αυτά τα lip balms με δείκτη SPF, ενυδατώνουν, λειαίνουν και προστατεύουν τα χείλη.

Έχεις παρατηρήσει, ότι τα χείλη σου είναι σκασμένα παρόλο που έξω είναι καλοκαίρι; Αν έχεις συνδυάσει τη ξηρότητα των χειλιών μόνο με τους χειμερινούς μήνες κάνεις μεγάλο λάθος! Τόσο οι υψηλές όσο και οι χαμηλές θερμοκρασίες μπορούν να αφυδατώσουν τα χείλη και να τα κάνουν να πονάνε.

Τι μπορείς να κάνεις γι' αυτό; Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για την αντηλιακή προστασία προσώπου και σώματος -και φυσικά θα ξανά μιλήσουμε-, για την αντηλιακή προστασία όμως των χειλιών τι έχουμε πει; Ναι σωστά διάβασες! Τα χείλη αποτελούνται από μία «λεπτή στρώση δέρματος», η οποία είναι αρκετά ευαίσθητη. Αυτό που έχουν ανάγκη είναι να είναι συνεχώς ενυδατωμένα. -Αν είσαι από τις κοπέλες που έχουν συνεχώς στην τσάντα τους ένα lip balm, είσαι φανταστική!-

Αυτό είναι το πιο fresh και ανάλαφρο μακιγιάζ για το καλοκαίρι του 2023

Προστάτεψε τα χείλη σου από τον ήλιο!

cesar-la-rosa-sGZwj1Nmq8s-unsplash.jpg

Παρόλα αυτά, τους καλοκαιρινούς μήνες χρειάζεσαι lip balms τα οποία έχουν μία δόση προστασίας για τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν στην αγορά lip balms με δείκτη SPF, τα οποία ενυδατώνουν, λειαίνουν και προστατεύουν τα χείλη. Αν περνάς απεριόριστο χρόνο κάτω από την ξαπλώστρα και δίπλα από τη θάλασσα το καλοκαίρι, τα lip balms με SPF είναι το must have προϊόν που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου.

Προσοχή! Μην ξεχνάς να κάνεις refresh ανά μία ώρα στα χείλη σου ή όποτε νιώθεις ότι χρειάζονται ένα boost ενυδάτωσης. Τα lip balms με SPF πέρα το ότι θα θρέψουν τα χείλη θα τα κάνουν να φαίνονται συνεχώς juicy και λαμπερά.

Πριν φύγεις για διακοπές, ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και διάλεξε ένα από τα καλύτερα lip balms με SPF που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά και πίστεψέ μας... θα μας ευχαριστείς!

Shopping Time:

Μπορεί το γλυκολικό οξύ να αντικαταστήσει το αποσμητικό; Το trend που έχει γίνει viral στο TikTok