Αυτό είναι το πιο fresh και ανάλαφρο μακιγιάζ για το καλοκαίρι του 2023

Ευαγγελία Αλπίδου
Αυτό είναι το πιο fresh και ανάλαφρο μακιγιάζ για το καλοκαίρι του 2023
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Το beauty department του Queen.gr ψήφισε το απόλυτο μακιγιάζ του φετινού καλοκαιριού. Δες παρακάτω ποιο είναι...

Το καλοκαίρι επιτέλους έφτασε! Ήδη έχουμε μπει σίγα σιγά σε mood διακοπών. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι οι βόλτες στα σοκάκια των ελληνικών νησιών με τα αέρινα φορέματα και τα ελαφρώς ατημέλητα μαλλιά να ολοκληρώνουν την εμφάνισή μας. Όπως έχουμε πει πολλές φορές, το καλοκαίρι οι υψηλές θερμοκρασίες και ο καυτός ήλιος κάνουν το μακιγιάζ κυριολεκτικά, να λιώνει. Οι επιδερμίδα έχει ανάγκη από ανάλαφρες στρώσεις, οι οποίες θα τη βοηθούν να αναπνέει σωστά από το πρωί έως το βράδυ.

Ως beauty addicts, θέλαμε να βρούμε ένα μακιγιάζ το οποίο θα φοράμε όλο το καλοκαίρι και θα χαρίζει στην επιδερμίδα μας την πιο ανάλαφρη και νεανική όψη. Μετά από αρκετή προσπάθεια και ακολουθώντας πάντα τις τάσεις και τα trends καταφέραμε να βρούμε το απόλυτο summer beauty look.

MAD VMA 2023: O Tom Zois αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για το japanese geometric hair look της Τάμτα

Pink eyeshadows!

Victoria-Beckham-bks-F23-011.jpg

Σύμφωνα και με την Pantone το must χρώμα για το 2023 είναι το viva magenta. Η απόχρωσή αυτή είναι μεταξύ του φούξια και του κόκκινου, που θυμίζει το κερασί. Εμείς λοιπόν, διαλέξαμε για το καλοκαιρινό μακιγιάζ, τον πιο pale τόνο από τις αποχρώσεις του viva magenta, το baby pink. Και ναι λοιπόν, το baby pink είναι το πιο fresh και απαλό χρώμα στο μακιγιάζ, που μπορεί να απογειώσει όλα τα summer looks.

Η ροζ σκιά θα χαρίσει μία νεανική και υγιή όψη

Dur-Doux-bks-F23-061.jpg

Το ροζ ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και ειδικά στις λευκές. Οπότε αν είσαι από τα δέρματα που αργούν, να μαυρίσουν το καλοκαίρι, δε χρειάζεται να στεναχωριέσαι καθόλου... Πώς θα πετύχεις αυτό το cute summer makeup; Τοποθέτησε μία ελαφριά βάση στην επιδερμίδα σου, πρόσθεσε glossy υφές όπως bronzers και highlighters που θα σου χαρίσουν αμέσως φυσική λάμψη και στη συνέχεια τοποθέτησε τη ροζ σκιά για να απογειώσεις το βλέμμα σου.

1687427216327-693180922-Yuzefi-bks-F23-014.jpg

Τοποθέτησε τη ροζ σκιά είτε πάνω στο κινητό βλέφαρο, είτε από την κάτω μεριά του ματιού, είτε ακόμη κι με ένα λεπτό πινέλο μπορείς να την εφαρμόσεις σαν eyeliner. Οποιοδήποτε τρόπο κι αν επιλέξεις, -αναλόγως πάντα και με τη διάθεσή σου- η ροζ σκιά θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου μία ζωντάνια, που θα ανορθώσει το βλέμμα και θα κάνει το πρόσωπό σου να φαίνεται υγιή και λαμπερό όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Για να ολοκληρώσεις το natural makeup, επίλεξε ένα glossy lip-gloss είτε με χρώμα είτε χωρίς, το οποίο θα κάνει τα χείλη σου να φαίνονται ζουμερά και super sexy. Το παραπάνω μακιγιάζ το ψηφίσαμε στο beauty department του Queen.gr ως το απόλυτο summer makeup του 2023, γιατί αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου με τον πιο φυσικό τρόπο χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις πολλές στρώσεις μακιγιάζ.

Εσύ θα το δοκίμαζες;

8 setting sprays που θα κρατήσουν το μακιγιάζ σου σταθερό τις ημέρες του καύσωνα