3 beauty tips που δεν ήξερες για το λευκό μολύβι ματιών

Ευαγγελία Αλπίδου
3 beauty tips που δεν ήξερες για το λευκό μολύβι ματιών
Alessandro Lucioni / Imaxtree.com

Το λευκό μολύβι εκτός το ότι ανοίγει το βλέμμα με απίστευτα φυσικό τρόπο, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν highlighter και να φωτίσεις τα χαρακτηριστικά του πρόσωπό σου.

Για το κλασικό μαύρο μολύβι ματιών έχουμε μιλήσει αρκετές φορές... Για το λευκό μολύβι όμως, τι έχουμε πει; Αυτό που σίγουρα θα ξέρεις για αυτά τα δύο καλλυντικά είναι, ότι το μαύρο όταν εφαρμόζεται από τη μέσα μεριά κάτω στα μάτια κλείνει το βλέμμα, ενώ το λευκό μολύβι ανοίγει το βλέμμα. Κι όμως, δεν είναι μύθος! Βέβαια, αναλόγως με το μακιγιάζ που θα κάνεις μπορείς, να δημιουργήσεις με το καθένα τα πιο εντυπωσιακά eye looks.

Κι όμως τα χείλη σου μπορούν να σκάσουν από τον ήλιο! 5 lip balms με SPF για juicy αποτέλεσμα

3 beauty tips για το καλοκαιρινό σου μακιγιάζ

Son-Jung-Wan-clp-F23-033.jpg

Αυτή τη φορά όμως, θα μιλήσουμε για 3 εύκολα beauty tips που μάθαμε μέσα (για μία ακόμη φορά) από το TikTok. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι μετά από τα παρακάτω beauty tips το λευκό μολύβι θα έχει σταθερή θέση μέσα στο νεσεσέρ σου.
Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

7 αδιάβροχες mascara για τέλειες και έντονες βλεφαρίδες ακόμη και τις πιο hot μέρες του καλοκαιριού

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, το λευκό μολύβι είναι γνωστό ότι χρησιμοποιείται κάτω από τα μάτια... Το tip αυτό βοηθάει στο να ανοίξει ακόμη περισσότερο το βλέμμα, κάνοντας τα μάτια να φαίνονται καθαρά και μεγάλα. Ο δεύτερος τρόπος σύμφωνα και με τις beauty lovers είναι να εφαρμόσεις το λευκό μολύβι στην εσωτερική γωνία του ματιού. Κι αυτό το tip, χρησιμοποιείται όπως το πρώτο για να ανοίξεις το βλέμμα, κάνοντας, το απίστευτα διαπεραστικό.

Το τρίτο beauty tip όπως θα δεις και στο TikTok video είναι να εφαρμόσεις το λευκό μολύβι σαν highlighter πάνω στη μύτη. Ο συγκεκριμένος τρόπος δίνει λάμψη και φωτίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου με φυσικό τρόπο, δημιουργώντας το απόλυτο summer look.

Αν πίστευες, ότι το λευκό μολύβι ματιών δεν χρησιμεύει πουθενά sτο μακιγιάζ σου, είμαστε σίγουρες ότι μετά από τα παραπάνω beauty hacks θα το ξανά σκεφτείς...

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτη τα μυστικά από τις beauty experts; Δες αυτά τα Instagram accounts