Η πλεξούδα του Tik Tok είναι εύκολη και καθόλου κλασική και σου πάρει 2 λεπτά για να τη φτιάξεις

Ευαγγελία Αλπίδου
Η πλεξούδα του Tik Tok είναι εύκολη και καθόλου κλασική και σου πάρει 2 λεπτά για να τη φτιάξεις

Αυτό το χτένισμα μπορείς να το πετύχεις, χωρίς να χρησιμοποιήσεις θερμαντικά εργαλεία.

Τα μαλλιά αποτελούν ένα κομμάτι γοητείας για την κάθε γυναίκα. Τα όμορφα και περιποιημένα μαλλιά μπορούν να αναδείξουν οποιαδήποτε εμφάνιση είτε είναι κοντά είτε μακριά τα μαλλιά. Το χειμώνα συνηθίζαμε, να τα αφήνουμε ελαφρώς ατημέλητα κάτω, αλλά τους καλοκαιρινούς μήνες οι υψηλές θερμοκρασίες δε μας το επιτρέπουν αυτό. Δεν πειράζει όμως, αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ασχοληθούμε με την εμφάνισή μας και να πειραματιστούμε παραπάνω με τα μαλλιά μας.

Κι όμως τα χείλη σου μπορούν να σκάσουν από τον ήλιο! 5 lip balms με SPF για juicy αποτέλεσμα

1687767458749-605577063-maryphillips_193261741_194557855870490_3088898398352914989_n.jpg

Το χτένισμα που θα σε κρατήσει δροσερή και στυλάτη

Ψάξαμε, ενημερωθήκαμε και βρήκαμε το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού, που γίνεται σε 2 λεπτά. Ποιο είναι αυτό; Η πλεξούδα! Είναι εύκολη, βολική και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως ηλικία. Προσοχή! Η συγκεκριμένη πλεξούδα που βρήκαμε μέσα από το TikTok (για άλλη μία φορά) είναι πιο ζωηρή και πιο ζωντανή από την κλασική πλεξούδα που έχεις συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Το κράτημά της φαίνεται να είναι πιο σταθερό, ενώ δε συνηθίζει να πέφτει μετά από λίγο.

Miyake-bbt-S23-006.jpg

Όπως θα δεις και μέσα από το TikTok video που ακολουθεί, αντί να ξεκινήσεις, να πλέκεις όλα μαζί τα μαλλιά, θα χρειαστεί, να χωρίσεις τα μαλλιά σου πρώτα σε τρία μέρη. Αφού αφήσεις μία αριστερή και μία δεξιά τούφα, πιάσε τα υπόλοιπα μαλλιά με μία χαμηλή αλογοουρά πίσω. Στη συνέχεια, ξεκίνησε να πλέκεις τις τρεις τούφες με τον ίδιο τρόπο που κάνεις την πλεξούδα, με μόνη διαφορά από πάνω προς τα κάτω και όχι από κάτω προς τα πάνω. Voilà! Με δύο απλά βήματα θα έχεις πετύχει ένα super cool χτένισμα, το οποίο ταιριάζει με όλα τα summer looks.

Είναι ή δεν είναι το πιο cool & sexy χτένισμα του καλοκαιριού;

TikTok Video:

7 αδιάβροχες mascara για τέλειες και έντονες βλεφαρίδες ακόμη και τις πιο hot μέρες του καλοκαιριού