7 αδιάβροχες mascara για τέλειες και έντονες βλεφαρίδες ακόμη και τις πιο hot μέρες του καλοκαιριού

7 αδιάβροχες mascara για τέλειες και έντονες βλεφαρίδες ακόμη και τις πιο hot μέρες του καλοκαιριού

Sexy και εντυπωσιακές βλεφαρίδες που δε θα λιώνουν στους 35+ βαθμούς.

Η mascara είναι το beauty προϊόν, το οποίο μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Με δύο ΜΟΝΟ κινήσεις μπορούμε να έχουμε sexy και εντυπωσιακές βλεφαρίδες, που θα κάνουν το βλέμμα μας ακαταμάχητο. Παρόλα αυτά, δεν είναι όλες οι mascara το ίδιο... Πολλές μπορούν να δημιουργήσουν «κομπάκια» πάνω στις βλεφαρίδες, τα οποία μετά από λίγη ώρα εφαρμογής τους πέφτουν πάνω στα μήλα, ενώ άλλες κολλάνε τις βλεφαρίδες μεταξύ τους και το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο κολακευτικό.

Κι όμως τα χείλη σου μπορούν να σκάσουν από τον ήλιο! 5 lip balms με SPF για juicy αποτέλεσμα

Ακαταμάχητο & sexy βλέμμα

ash_kholm_334706906_1215325952469708_2429490837409786386_n.jpg

Τι κάνουμε γι' αυτό; Είναι σημαντικό να βρούμε την κατάλληλη mascara η οποία θα αφήνει τόση ποσότητα όσο χρειάζεται πάνω στις βλεφαρίδες, αλλά θα δημιουργεί παράλληλα και τον κατάλληλο όγκο... Εκτός από τα παραπάνω, τους καλοκαιρινούς μήνες έχουμε ανάγκη από καλλυντικά τα οποία δε θα λιώνουν στους 35+ βαθμούς.

Επίσης, αν είμαστε καλεσμένες σε beach parties, θέλουμε μία mascara η οποία θα είναι αδιάβροχη ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες (θαλασσινό νερό, χλώριο πισίνας, υψηλές θερμοκρασίες κλπ). Με την αδιάβροχη mascara οι βλεφαρίδες μας μπορούν να διατηρηθούν, μακριές και πυκνές χωρίς να μουτζουρωθούμε (#pandaeyes) ακόμη κι όταν ο υδράργυρος «χτυπήσει» κόκκινο.

5 tips για να διατηρήσεις λαμπερά και υγιή τα μαλλιά σου φέτος το καλοκαίρι

Οπότε, πριν φύγεις για τις καλοκαιρινές σου διακοπές φρόντισε, να μην ξεχάσεις, να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου, μία αδιάβροχη mascara. Με το που θα τη χρησιμοποιήσεις... θα μας θυμηθείς! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις best sellers αδιάβροχες mascara που υπάρχουν στην αγορά και υπόσχονται ακαταμάχητο & σταθερό βλέμμα.

Shopping Time: