7 μαύρα μολύβια ματιών με τέλεια εφαρμογή για εντυπωσιακά cat eye looks

7 μαύρα μολύβια ματιών με τέλεια εφαρμογή για εντυπωσιακά cat eye looks
Filippo Fortis/launchmetrics.com/spotlight

Αυτά είναι τα μαύρα μολύβια ματιών με μεγάλη διάρκεια και έντονο αποτέλεσμα... Βρες το αγαπημένο σου!

Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή, που ψαχούλευα το νεσεσέρ της μαμάς μου και δοκίμαζα κρυφά τα καλλυντικά της. Το μαύρο μολύβι ματιών ήταν το αγαπημένο μου beauty προϊόν! Θυμάμαι να μουτζουρώνομαι σε όλο μου το πρόσωπο και η μαμά μου να με κυνηγάει μέσα στο σπίτι για να μου το πάρει από τα χέρια…

Μαύρο μολύβι ματιών=All time classic

Alessandra-Rich-bbt-S23-004.jpg

Plopping: Η τεχνική για να πετύχεις wavy μαλλιά χωρίς θερμαντικά εργαλεία

Όσο περνούσαν τα χρόνια το μαύρο μολύβι ματιών, ήταν ένα από τα καλλυντικά που ήταν πάντα μέσα στο νεσεσέρ μου. Νομίζω και στις περισσότερες γυναίκες… Είναι διαχρονικό και μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Θέλεις ένα διακριτικό περίγραμμα; Θέλεις ένα έντονο cat eye look; Θέλεις να το χρησιμοποιήσεις ακόμη και στα φρύδια, εσύ που είσαι μελαχρινή; Το μαύρο μολύβι ματιών θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

Εντυπωσιακά cat eye looks με ένα μόνο πέρασμα...

Alessandra-Rich-bbt-S23-040.jpg

Η απαλή υφή που έχει, θα σε βοηθήσει, να το εφαρμόσεις εύκολα και γρήγορα πάνω στα μάτια, ενώ σε περίπτωση λάθους θα μπορείς, να το αφαιρέσεις το ίδιο εύκολα. Μπορεί καθημερινά για το πρωί στο γραφείο, να επιλέγεις natural beauty looks, αλλά σε μία βραδινή έξοδο θα είναι το τέλειο beauty item, που θα σε βοηθήσει να αναδείξεις το βλέμμα σου με τον πιο φυσικό τρόπο.

Εσύ που θέλεις ένα πιο έντονο μακιγιάζ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μαύρο μολύβι, για να πετύχεις το τέλειο smokey eye look. Πώς; Θα blendάρεις το προϊόν πάνω στο κινητό βλέφαρο και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχεις δημιουργήσεις το πιο δυναμικό και σαγηνευτικό beauty look.
Μη νομίζεις, ότι θα σε άφηνα έτσι! Το παρακάτω scroll θα σε βοηθήσει, να βρεις το ιδανικό μαύρο μολύβι ματιών για το δικό σου νεσεσέρ.

Shopping Time!

7 κρέμες χεριών για απαλά και ενυδατωμένα χέρια όλο τον χρόνο