Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου να μοσχοβολάνε όλη μέρα κάθε μέρα

Ευαγγελία Αλπίδου
Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου να μοσχοβολάνε όλη μέρα κάθε μέρα

Αν ακολουθήσεις τα παρακάτω beauty tips, θα κάνεις του πάντες να σε ρωτάνε τι χρησιμοποιείς και μυρίζουν τόσο όμορφα τα μαλλιά σου.

Πόσες φορές έχει τύχει να βγούμε σε ένα μαγαζί και μόλις γυρίσουμε σπίτι τα μαλλιά μας, να έχουν κουβαλήσει όλη την μυρωδιά από τα τσιγάρα και τα φαγητά που είχε μέσα ο χώρος; Είμαι σίγουρη, πως έχει συμβεί σε όλες μας. Τα μαλλιά έχουν τη δυνατότητα να απορροφάνε τα πάντα... Όλες θέλουμε να είναι συνεχώς περιποιημένα και να μοσχοβολάνε. Ένα από τα καλύτερα κοπλιμέντα που μπορούν να μας κάνουν, είναι τι σαμπουάν χρησιμοποιήσεις και μυρίζουν τα μαλλιά σου τόσο υπέροχα;

Αν θέλεις την επιδερμίδα σου λεία και απαλή πρέπει να δοκιμάσεις αυτά τα «body butters»

Όπως έχουμε ανάγκη να μυρίζει όμορφα η επιδερμίδα μας με το πιο μεθυστικό άρωμα που υπάρχει στην αγορά, έτσι έχουμε ανάγκη να διαχέεται μία φρεσκάδα με κάθε κίνηση που κάνουμε, από τα μαλλιά μας. Όσο δύσκολο και απαιτητικό κι αν ακούγεται, στην πραγματικότητα είναι μερικά beauty tips, που αρκεί να ενσωματώσουμε στην καθημερινότητά μας. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Zimmermann-bbt-S23-056.jpg

Η Emma Stone έκανε τα μαλλιά της ξανθά bob cut! Το τέλειο look για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο

Αιθέρια έλαια

Τα αιθέρια έλαια εκτός το ότι έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τα μαλλιά, διαθέτουν τις πιο ευχάριστες μυρωδιές, οι οποίες μένουν πάνω στα μαλλιά και τα κάνουν να μοσχοβολάνε για ώρες. Πρόσθεσε αυτό με το αγαπημένο σου άρωμα (καρύδα, μέντα), στην daily routine σου και η μυρωδιά που θα διαχέεται στο χώρο θα είναι ανεπανάληπτη.

Απέφυγε το κάπνισμα

Όσες γυναίκες καπνίζουν, αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, τα ρούχα και τα μαλλιά τους μυρίζουν τσιγάρο. Δυστυχώς, στην προκειμένη περίπτωση η λύση είναι να κόψεις το κάπνισμα (όχι μόνο για τη μυρωδιά, αλλά και για τα θέματα υγείας που προκαλεί). Παρόλα αυτά, επειδή δεν είναι τόσο εύκολο να σταματήσει κάποιος το κάπνισμα, αυτό που μπορείς να κάνεις όταν καπνίζεις, είναι να έχεις τα μαλλιά σου μαζεμένα προς τα πίσω. Με αυτό το tip, θα αποτρέψεις τα μαλλιά να απορροφήσουν τόσο πολύ καπνό, όπως στην περίπτωση που τα είχες κάτω.

Χρησιμοποίησε αρωματικά προϊόντα styling

Την ώρα του ντους σου, τα αρωματικά προϊόντα styling όπως οι μάσκες μαλλιών, τα μαλακτικά σαμπουάν και τα hair oils, εκτός το ότι θα κάνουν τα μαλλιά σου λεία και απαλά, θα τους χαρίσουν απίστευτες μυρωδιές, οι οποίες θα διαρκέσουν για ώρες. Χρησιμοποίησε ένα leave in conditioner, το οποίο μπορείς να έχεις πάντα και παντού μαζί σου. Τα μαλλιά σου θα είναι συνεχώς περιποιημένα, προστατευμένα και θα έχουν τις πιο όμορφες μυρωδιές.

Ψέκασε λίγο από το άρωμα σου

Προσοχή! Τα αρώματα που είναι για την επιδερμίδα δεν συνιστώνται για τα μαλλιά. Το αλκοόλ που μπορεί να περιέχουν μέσα μπορεί να αφυδατώσει τα μαλλιά. Παρόλα αυτά, ένα ψέκασμα από μακριά είναι αρκετό για να κάνει τα μαλλιά σου να μοσχοβολάνε με το αγαπημένο σου άρωμα.

Extra tip: Για να μυρίζουν ωραία συνεχώς τα μαλλιά σου, είναι σημαντικό να τα πλένεις 2-3 φορές την εβδομάδα. Αυτό που προκαλεί επίσης δυσοσμία, είναι τα βακτήρια που συσσωρεύονται στο τριχωτό της κεφαλής, όταν έχουν αρκετές μέρες να λουστούν τα μαλλιά.