Η Emma Stone έκανε τα μαλλιά της ξανθά bob cut! Το τέλειο look για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο

Η Emma Stone έκανε τα μαλλιά της ξανθά bob cut! Το τέλειο look για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο
ndp photo

Το «Cool girl bob» είναι η ανατρεπτική αλλαγή που έκανε η Emma Stone στα μαλλιά της και που θα σε πείσει να την τολμήσεις κι εσύ. 

Αν ψάχνεις ένα κούρεμα το οποίο θα κάνεις τώρα το μήνα Αύγουστο και θα το κρατήσεις μέχρι το φθινόπωρο, η Emma Stone έχει να σου προτείνει το πιο iconic look. «Cool girl bob»! Είναι η ανατρεπτική αλλαγή που επέλεξε η αγαπημένη ηθοποιός για τα μαλλιά της. Αν και η ίδια η Emma Stone δεν έχει social media, η hair expert της, Mara Roszak, μας αποκάλυψε την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της Emma, μέσα από το profile της στο Instagram.

Τα καλύτερα leave-in conditioners για λαμπερά και ενυδατωμένα μαλλιά στην παραλία

«Cool girl bob»

272414464_337008211613756_4296220934571528514_n.jpg

@mararoszak

Η Emma Stone, αποχαιρέτησε τα κόκκινα μακριά μαλλιά και έγινε ξανθιά με κοντό καρέ. Πιο συγκεκριμένα, το νέο bob cut, της Emma, φτάνει μέχρι το πιγούνι, ενώ οι μπροστινές τούφες είναι λίγα εκατοστά πιο μακριές από τα υπόλοιπα μαλλιά. Η απόχρωση που τόλμησε η Emma, ταιριάζει τέλεια με τον ανοιχτό τόνο της επιδερμίδας της.

https://www.instagram.com/p/CvqT1OmPGbr/

Επίσης, με την αλλαγή αυτή που υιοθέτησε στα μαλλιά της η ηθοποιός, έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τις celebrities που έκοψαν τα μαλλιά τους κοντά το 2023, εκ των οποίων είναι η Hailey Bieber, η Cara Delevingne και η Zendaya. Νομίζω, ότι αυτός είναι ένας λόγος που μπορεί να σε πείσει αυτή τη χρονιά να τολμήσεις και εσύ το bob cut στην εμφάνισή σου.

https://www.instagram.com/reel/Cko6JtrglRc/

Εκτός, το ότι θα μοιάζεις σαν μικρή Γαλλίδα, είναι ένα κούρεμα το οποίο θα χαρίσει ένα extra touch στην εμφάνισή σου. Το ξανθό χρώμα είναι αρκετά τολμηρό, οπότε αν δεν είσαι ακόμη έτοιμη για μία τέτοια αλλαγή, μπορείς να υιοθετήσεις πρώτα το κοντό μήκος.

Τι λες, εσύ θα δοκίμαζες μία τέτοια αλλαγή στα μαλλιά σου;

Hair trends! 5 stylish κουρέματα που θα δούμε παντού το φθινόπωρο του 2023

NDPPHOTO / NDP PHOTO