Αν θέλεις την επιδερμίδα σου λεία και απαλή πρέπει να δοκιμάσεις αυτά τα «body butters»

Οι μυρωδιές που έχουν τα body butters θα αντικαταστήσουν τα καλοκαιρινά αρώματα. 

Μετά από το μπάνιο στη θάλασσα, την πισίνα ή το ξύρισμα, η επιδερμίδα έχει ανάγκη από ενυδάτωση. Το δέρμα είναι ερεθισμένο και αφυδατωμένο με αποτέλεσμα να έχει χάσει την λάμψη του. Τα body butters είναι τα προϊόντα που μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα αυτό και να αφήσουν μία επιδερμίδα απίστευτα λεία και απαλή.

Τα body butters που υπάρχουν στην αγορά, παρέχουν έντονη θρέψη που διαρκεί για 24 ώρες και επανορθώνουν το ξηρό δέρμα. Επιπλέον, διαθέτουν πλούσια, μεταξένια υφή, εμπλουτισμένη με φυτικά λιπίδια, αφήνοντας ακόμη και το πιο ευαίσθητο και ταλαιπωρημένο δέρμα απίστευτα ελαστικό.

Μία βελούδινη επιδερμίδα

pexels-cottonbro-studio-4153617.jpg

Θέλεις ένα απόλυτο φυσικό και καλοκαιρινό μακιγιάζ; 4 beauty tips που πρέπει να δοκιμάσεις

Επιπλέον, τα body butters θέλουν πολύ καλό άπλωμα σε όλο το σώμα. Το δέρμα δηλαδή πρέπει να είναι τελείως στεγνό και καθόλου νωπό. Αφού το απλώσεις στο σώμα σου θα δεις πως θα απορροφηθεί σε χρόνο dt. Τα body butters εκτός το ότι θα αφήσουν μία βελούδινη επιδερμίδα, τα αρώματα που διαθέτουν θα κάνουν το δέρμα να μοσχοβολάει για ώρες. Τώρα το καλοκαίρι που έχουμε ανάγκη από ελαφριές και φρέσκιες μυρωδιές, τα body butters θα αντικαταστήσουν τα αγαπημένα μας αρώματα.

pexels-kristina-paukshtite-1330725-(1).jpg

Δεν χρειάζεται να ψάχνεις! Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει εμείς μερικά από τα αγαπημένα μας body butters, που έχουμε συνεχώς μέσα στο νεσεσέρ μας, για να διαλέξεις αυτό που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου ενυδάτωση και λάμψη. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, θα νιώσεις την επιδερμίδα σου απίστευτα απαλή.

Extra tip: Τα body butters θα βοηθήσουν στο να πετύχεις ένα ομοιόμορφο μαύρισμα, ενώ θα παρατείνουν την sunkissed επιδερμίδα σου.

Shopping Time:

Λέρωσες με foundation τα ρούχα σου; Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να το αφαιρέσεις