Τα καλύτερα leave-in conditioners για λαμπερά και ενυδατωμένα μαλλιά στην παραλία

Ευαγγελία Αλπίδου
Τα καλύτερα leave-in conditioners για λαμπερά και ενυδατωμένα μαλλιά στην παραλία

Πες αντίο στα ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά αυτό το καλοκαίρι. 

Η άδεια μου δυστυχώς αργεί ακόμη... Παρόλα αυτά, δεν το βάζω κάτω και προσπαθώ τα σαββατοκύριακα να περνάω τον χρόνο μου δίπλα στη θάλασσα. Το αντηλιακό είναι ένα από τα beauty essentials που έχω πάντα στο νεσεσέρ μου, αυτό που δεν είχα μέχρι τώρα είναι ένα προϊόν το οποίο θα διατηρεί την λάμψη των μαλλιών μου, ακόμη και όταν βρίσκομαι στην παραλία.

Μετά από κάθε βουτιά που έκανα στη θάλασσα και με το που καθόμουν στην ξαπλώστρα για λίγη ηλιοθεραπεία, τα μαλλιά μου γινόντουσαν άγρια και θαμπά. Σίγουρα θα το έχεις παρατηρήσει και εσύ! Το ραντεβού του Σεπτεμβρίου για μία εξειδικευμένη περιποίηση στο κομμωτήριο το έχω ήδη κλείσει. Επειδή όμως έχω να απολαύσω αρκετές μέρες ακόμη την θάλασσα και τον καυτό ήλιο, έπρεπε να βρω ένα προϊόν το οποίο θα χαρίσει στα μαλλιά μου ενυδάτωση και φροντίδα. Το προϊόν αυτό το βρήκα! Το leave-in conditioner είναι αυτό που θα μας σώσει.

315650299_210879138030278_106423105663730145_n-(1).jpg

@ebonylet

Τι είναι το leave-in conditioner;

Το leave-in condiotioner, είναι ένα προϊόν για μαλλιά, το οποίο είναι σε μορφή μάσκας ή spray. Το εφαρμόζεις σε νωπά ή στεγνά μαλλιά, χωρίς να το ξεβγάλεις. Άρα μπορείς να το έχεις πάντα και παντού μαζί σου. Αυτό το προϊόν λοιπόν, το εφαρμόζω στα μαλλιά μου (στις ρίζες και στις άκρες) κάθε φορά που βγαίνω από τη θάλασσα. Το leave-in conditioner προστατεύει τα μαλλιά μου από το σπάσιμο και την υγρασία. Με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά μου λάμπουν και είναι συνεχώς ενυδατωμένα όσο κι αν έχουν ταλαιπωρηθεί από το θαλασσινό νερό.

https://www.instagram.com/p/CuUhBTBoQmf/

Προσοχή! Το leave-in conditioner δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη μάσκα μαλλιών και το κλασικό conditioner. Το leave-in χαρίζει μία επιπρόσθετη φροντίδα στα μαλλιά σου, τις μέρες που το έχουν ανάγκη.

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και επίλεξε ένα από τα leave-in conditioners που βρήκα για εσένα. Πρόσθεσέ το στο νεσεσέρ σου, πριν φύγεις και εσύ διακοπές... και να είσαι σίγουρη πώς θα το λατρέψεις!

Shopping Time: