Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιρού που ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών

Τα baby braids θα ταιριάξουν τέλεια με τα summer looks σου.

Η αγαπημένη, ηθοποιός, επιχειρηματίας και influencer, Αθηνά Οικονομάκου, βρίσκεται αυτή τη στιγμή με την οικογένειά της στην Σαντορίνη. Η ροή μας στο Instagram έχει γεμίσει με μπλε και πορτοκαλί αποχρώσεις από τις ονειρικές φωτογραφίες της Αθηνάς με φόντο το πανέμορφο νησί του Αιγαίου. Εκτός, από τα μαγευτικά τοπία, αυτό που ξεχωρίζει είναι το καλλίγραμμο σώμα της ηθοποιού, το οποίο αναδεικνύεται μέσα από κάθε μαγιό της.

https://www.instagram.com/p/Cv0PVUatvAB/

Η Μαρία Σολωμού μάς δείχνει το hack που μπορείς να κάνεις αν δεν αντέχεις την φράντζα στην παραλία

Η Αθηνά Οικονομάκου, έχει μονίμως τα πιο λαμπερά και περιποιημένα μαλλιά. Στις διακοπές της, επιλέγει να τα αφήνει wavy κάτω και άλλες φορές να τα μαζεύει ψηλά στο κεφάλι κάνοντας τις πιο όμορφες αλογοουρές. Αυτή τη φορά, η Αθηνά υιοθέτησε ένα απίστευτα καλοκαιρινό hairstyle το οποίο ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών, είτε έχεις κοντά, είτε μακριά μαλλιά. Η Αθηνά, άφησε τα μαλλιά της κάτω, κάνοντας μικρά baby braids αριστερά και δεξιά από το πρόσωπο. Τα baby braids, είναι ένα cute χτένισμα που χαρίζει μία boho πινελιά στην εμφάνιση.

367358160_839816590926550_4016909259727383181_n.jpg

@athinao1konomakou

Επίσης, είναι γρήγορο, εύκολο και μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί έως το βράδυ. Είναι για όλες τις ηλικίες και για όλα τα στυλ μαλλιών. Το μόνο που θα χρειαστείς, για να πετύχεις το συγκεκριμένο hairstyle είναι μικρά διάφανα λαστιχάκια. Σε περίπτωση όμως, που θέλεις να δώσεις μία παιχνιδιάρικη πινελιά και extra χρώμα στα summer outfits σου, πρόσθεσε στα baby braids χρωματιστά λαστιχάκια.

Το συγκεκριμένο hairstyle, το έχουν υιοθετήσει πολλές celebrities του εξωτερικού, όπως την αγαπημένη Hailey Bieber. Αν θέλεις ένα μία αλλαγή στην εμφάνισή σου, τα baby braids είναι το πιο εύκολο και καλοκαιρινό χτένισμα που μπορείς να υιοθετήσεις εδώ και τώρα.

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις μερικά από τα χτενίσματα της αγαπημένης Αθηνάς Οικονομάκου, που έχει επιλέξει να κάνει μέχρι στιγμής στις διακοπές της.