Το «strawberry makeup» είναι η νέα τάση του TikTok που υπόσχεται ένα άκρως καλοκαιρινό αποτέλεσμα

Ευαγγελία Αλπίδου
Το «strawberry makeup» είναι η νέα τάση του TikTok που υπόσχεται ένα άκρως καλοκαιρινό αποτέλεσμα

Η Hailey Bieber μας δείχνει το απόλυτο makeup trend του καλοκαιριού για ένα fresh και ζωντανό αποτέλεσμα. 

Ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ για το καλοκαίρι; Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι βαριές υφές δεν συνιστώνται τους καλοκαιρινούς μήνες, αντιθέτως επιλέγουμε ανάλαφρες στρώσεις οι οποίες θα κάνουν την επιδερμίδα μας να σφύζει από υγεία και λάμψη. Γι' αυτό βρήκαμε το ιδανικό μακιγιάζ που υπόσχεται το πιο fresh και ζωντανό αποτέλεσμα. Το «strawberry makeup».

Τι είναι το «strawberry makeup»;

Το «strawberry makeup» είναι η νέα τάση που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο TikTok. Πιο συγκεκριμένα το trend αυτό έχει ξεκινήσει από το πασίγνωστο μοντέλο Hailey Bieber μέσα από τα social media. Η αλήθεια είναι πως η αγαπημένη Hailey, ότι ανεβάσει στο profile της στο Instagram, γίνεται αμέσως viral. Δε θα ξεχάσουμε το «latte makeup» που αγαπήσαμε πριν λίγο καιρό, αλλά και τα «glazed donut nails» που συνεχίζουν μετά από 2 χρονιά να είναι στα top trends.

Λέρωσες με foundation τα ρούχα σου; Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να το αφαιρέσεις

364345329_989081115673421_697281155318096491_n.jpg

@haileybieber

Αυτή τη φορά, η Hailey Bieber μας δείχνει ένα άκρως καλοκαιρινό μακιγιάζ, το οποίο του δίνει το όνομα «strawberry makeup». Πρόκειται για ένα ανάλαφρο μακιγιάζ, με ροζ αποχρώσεις το οποίο δημιουργεί ένα απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα, σαν να μην έχεις ίχνος makeup στο πρόσωπο σου.

Hair trends! 5 stylish κουρέματα που θα δούμε παντού το φθινόπωρο του 2023

Εκτός, από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Hailey, μας δείχνει μέσα από ένα βίντεο στο TikTok, ένα-ένα τα steps που ακολουθεί για να πετύχει το summer strawberry makeup. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Εφόσον, τελειώσει με την skincare routine της και προετοιμάσει την επιδερμίδα της για να εφαρμόσει τα υπόλοιπα προϊόντα, δίνει σχήμα στα φρύδια της. Στη συνέχεια, εφαρμόζει το bronzer στα ζυγωματικά και στο μέτωπο, ενώ με λίγο concealer blendάρει μερικά σημεία, όπως στην εσωτερική γωνία του ματιού, κάτω από τη μύτη και τα ζυγωματικά. Για τα ροδοκόκκινα ζυγωματικά, βλέπουμε να χρησιμοποιεί δύο αποχρώσεις cream blush και να της απλώνει ταμποναριστά με τα δάχτυλά της πάνω στην επιδερμίδα, χαρίζοντας μία απίστευτα φυσική όψη. Επιπλέον, με ένα καφέ eyeliner αρχίζει και προσθέτει μικρές φακίδες στο σημείο πάνω από τη μύτη, ενώ με το ίδιο eyeliner σχηματίζει ένα διακριτικό cat eye look.

365256062_1921393961573625_509061355918140857_n.jpg

@haileybieber

Για τα χείλη της, προσθέτει ένα μολύβι σε nude απόχρωση πάνω ακριβώς στο τόξο του έρωτα, σβήνοντας το με τα δάχτυλα. Τέλος, ολοκληρώνει το μακιγιάζ με ένα lip gloss, κάνοντας τα χείλη super glossy. Αυτό που μας τράβηξε την προσοχή στο συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι οι ψεύτικες φακίδες και οι ροζ αποχρώσεις που χάριζαν μία νεανική όψη σε όλο το πρόσωπο. Καταλαβαίνουμε, ότι ο συνδυασμός αυτών των δύο είναι κι ο λόγος που η Hailey Bieber έδωσε την ονομασία αυτή στο συγκεκριμένο trend.

Αν υπάρχει ένα μακιγιάζ το οποίο θα αναδείξει με τον πιο φυσικό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου φέτος το καλοκαίρι, τότε αυτό είναι το «strawberry makeup», της Hailey Bieber.