Η Αθηνά Οικονομάκου γιόρτασε τα 41α γενέθλια του Φίλιππου Μιχόπουλου με ένα υπέροχο blazer dress

Η Αθηνά Οικονομάκου γιόρτασε τα 41α γενέθλια του Φίλιππου Μιχόπουλου με ένα υπέροχο blazer dress

Η αλλαγή στην εμφάνιση του επιχειρηματία, το επίσης stylish look του και οι νέες φωτογραφίες με τα παιδιά τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα από τα #couplegoals ζευγάρια της εγχώριας showbiz και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. H ηθοποιός αναφέρεται συχνά στον σύζυγο και τα παιδιά της, τον 5χρονο Μάξιμο και τη μικρή Σιέννα.

Κάθε χρόνο το ερωτευμένο ζευγάρι περνά το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών του στις ξενοδοχειακές μονάδες του επιχειρηματία σε Μύκονο και Σαντορίνη. Πριν λίγες ώρες ο Φίλιππος Μιχόπουλος γιόρτασε τα γενέθλιά του σε στενό κύκλο και η ηθοποιός δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της.

Η Αθηνά Οικονομάκου παίρνοντας το καράβι για την «Paradise city» είχε τον πιο απρόσμενο συνεπιβάτη

Το post της Αθηνάς Οικονομάκου για τα γενέθλια του Φίλιππου Μιχόπουλου

Η 37χρονη θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον άντρα της ζωής της δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

athina91.jpg

«Να τα εκατοστίσεις μωρό μου. Είσαι υπέροχος και σπάνιος!!! Ο μοναδικός μου», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου για τον επιχειρηματία ο οποίος έγινε 41 ετών.

https://www.instagram.com/p/Cvo7Ba2tpZG/

Ακολούθησε ένα τρυφερό post στο οποίο η ηθοποιός ανέφερε: «Να τα εκατοστίσεις αγάπη μου @feeltheflownow ♥️ Σε λατρεύουμε!!!! #lionking #birthdayboy #mylove», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Screenshot-2023-08-08-123421.png

H κουμπάρα του ζευγαριού, Νικόλ Παναγιώτου ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν το post της ηθοποιού γράφοντας: «Να τον χαιρόμαστε τον φανταστικό κουμπαρούλη μου».

Screenshot-2023-08-08-123437.png

Ακολούθησαν οι ευχές της Βάσως Λασκαράκη, της Χριστίνας Κοντοβά, της Ευαγγελίας Συριοπούλου και της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Screenshot-2023-08-08-123429.png

«Θέλει πάρα πολλή δουλειά μεταξύ του ζευγαριού. Δεν είναι εύκολο να κρατηθεί ένα σπίτι στις μέρες που ζούμε σήμερα. Θέλει κατανόηση και από τις δύο πλευρές, προσπάθεια, πείσμα, να μην τα παρατάς και να επιμένεις να λύνεις τα προβλήματα που προκύπτουν. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Πρέπει να συγχωρεί ο ένας τον άλλον σε πολλά πράγματα. Υπάρχει τρόπος πάντως να στεριώσει ένας γάμος, ανεξάρτητα με το αν μια μητέρα είναι συνέχεια στο σπίτι ή δουλεύει αρκετά. Πρέπει να βλέπουμε τα θετικά στον άνθρωπό μας πάντα», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Αθηνά Οικονομάκου για τον γάμο της.

athina13.jpg

Όπως ήταν αναμενόμενο, ανάμεσα στις φωτογραφίες που πόσταρε η ηθοποιός ξεχώρισαν τα στιγμιότυπα με την μικρή Σιέννα και τον Μάξιμο.

SIENNA.png

Τα κομψά look και η αλλαγή στην εμφάνιση του Φίλιππου Μιχόπουλου

Το ερωτευμένο ζευγάρι γιόρτασε τα γενέθλια του επιχειρηματία στο πιο ειδυλλιακό μέρος, την μαγευτική Σαντορίνη. Η ηθοποιός έλαμπε από ευτυχία μέσα στο ultra chic λευκό mini φόρεμα-σακάκι που επέλεξε να φορέσει για την περίσταση.

Screenshot-2023-08-08-121300.png

Το blazer dress είναι μεγάλη τάση φέτος και αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα επίσημο event, ένα δείπνο ή κάποια άλλη εμφάνισή σου.

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος με effortless καλοκαιρινό look έπαιξε σε basic αποχρώσεις, επιλέγοντας ένα μαύρο slouchy παντελόνι και χακί πουκάμισο σε loose γραμμή. Αίσθηση έκανε και η αλλαγή στην εμφάνιση του Φίλιππου αφού ξυρίστηκε και κουρεύτηκε- υιοθετώντας πλέον ένα άλλο στιλ από αυτό που τον γνωρίσαμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως το νέο look του επιχειρηματία τού ταιριάζει πολύ καθώς εισέπραξε άκρως κολακευτικά σχόλια.

Πηγή κεντρικής: athinao1konomakou