Θέλεις τα χέρια σου να είναι απαλά σαν χάδι; 5 tips για να το πετύχεις σύμφωνα με την nail expert

Ευαγγελία Αλπίδου

Η nail expert της Chanel, μας δείχνει όλα τα βήματα που θα κάνει τα χέρια μας να λάμπουν και τα νύχια μας να θρέψουν σωστά.

Τα χέρια μας είναι ένα από τα πιο εκτεθειμένα σημεία του σώματος. Με αυτά χαιρετάμε, γράφουμε στον υπολογιστή, κάνουμε δουλειές στο σπίτι και γενικά έρχονται σε επαφή με τα πάντα. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως τα χέρια είναι αυτά που μπορούν να «μαρτυρήσουν» την ηλικία μίας γυναίκας και τα σημάδια του χρόνου που γίνονται πιο γρήγορα εμφανή στο συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Δηλαδή, δεν είναι αρκετό να έχουμε ένα όμορφο χρώμα στο manicure και η υπόλοιπη παλάμη να είναι ξηρή και άγρια.

Αυτά τα αρώματα πούδρας μυρίζουν φρεσκάδα και μπορείς να τα φορέσεις σε κάθε εποχή

344361929_2643553443158844_1159576104736272876_n.jpg

@betina_goldstein

Για το λόγο αυτό, η πασίγνωστη nail expert, Betina R. Goldstein, της Chanel, μας δείχνει πώς θα αποκτήσουμε απαλά χέρια σαν χάδι, σε 5 μόλις βήματα. Η Betina R. Goldstein, καθημερινά μέσα από το προφίλ της στο Instagram μας δείχνει τα πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά σχέδια που μπορεί να επιλέξει κανείς για να απογειώσει το manicure. Παρακάτω είναι όλα τα nail tips που πρέπει να ακολουθήσεις:

5 nail tips για να έχεις το πιο όμορφο άγγιγμα

  • Χρησιμοποιεί scrub για απολέπιση
  • Λαδάκι Βιταμίνης Ε για τα πετσάκια
  • Ενυδατική κρέμα χεριών
  • Βερνίκι για την ενδυνάμωση των νυχιών
  • Καλλωπιστικό σπρέι για λαμπερή επιδερμίδα
https://www.instagram.com/reel/CwVnHNjKB_j/

Εφόσον έχει πλύνει τα χέρια της, η Betina R. Goldstein ξεκινάει να κάνει scrub με άλατα, γύρω από τα δάχτυλα και την παλάμη της. Με αυτόν τον τρόπο αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και τις βρωμιές. Αφού αφαιρέσει το προϊόν, τοποθετεί στη βάση του νυχιού λαδάκι με Βιταμίνη Ε, κάνοντας απαλό μασάζ γύρω από τα πετσάκια. Η Βιταμίνη Ε συμβάλει στην ενδυνάμωση και την ανάπλαση των νυχιών.

Το επόμενο βήμα είναι η ενυδατική κρέμα, κάνοντας ελαφρύ μασάζ, ενώ τοποθετεί ένα βερνίκι ενδυνάμωσης και θρέψης πάνω στα νύχια. Αφού έχει τελειώσει με όλα τα παραπάνω, προσθέτει την τελική πινελιά... Ένα αναζωογονητικό σπρέι που αφυπνίζει το δέρμα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και του παρέχει άμεση ανακούφιση, ενώ αναζωογονεί και φωτίζει αμέσως την επιδερμίδα.

Τα παραπάνω nail tips είναι κατάλληλα γι' αυτήν την μεταβατική περίοδο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Μετά από τις υψηλές θερμοκρασίες, το θαλασσινό νερό, την άμμο και τα συνεχή gel & ημιμόνιμα, ήρθε η στιγμή να αφήσεις τα νύχια σου να αναπνεύσουν.

6 nail trends για να υποδεχθείς με φθινοπωρινό mood τη νέα σεζόν